Przegląd serwisowy - koszty
-
Rafiner
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI DSG FR
- Podziękował: 121 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Re: Przegląd serwisowy - koszty
Ja zamówiłem w poniedziałek przez dilera (pani na infolinii Dynamica), podpisałem umowę, we wtorek było info, że VW zaakceptował wniosek i umowę, a wczoraj zrobiłem przegląd. Czekałem godzinę bo w systemie pakiet był nie widoczny.
Czas biegnie od dnia złożenia wniosku.
Czas biegnie od dnia złożenia wniosku.
Ateca 1.5 tsi DSG, Radium Grey, wersja FR + extrasy. Eko-pierdoly powyłączane i LPG KME zalozone. 
-
bartoleqq
- Samochód: tiguan
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Widzicie Wy braliście przez dealera, a ja bezpośrednio ze strony. Tutaj pewnie jest ta różnica, bo te 14 dni to pewnie zabezpieczenie że mogę rozwiązać umowę zawartą na odległość do 14 dni. Nawet mam do kompletu taki formularz załączony o rozwiązaniu jakbym chciał go wypełnić.
Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
-
Rafiner
Nawet w umowie jest zapis, że płatności należy dokonać do 14 dni. To właśnie okres na rozwiązanie umowy na odległość. Więc pewnie masz racje.bartoleqq pisze: ↑25 lis 2021, 21:47Widzicie Wy braliście przez dealera, a ja bezpośrednio ze strony. Tutaj pewnie jest ta różnica, bo te 14 dni to pewnie zabezpieczenie że mogę rozwiązać umowę zawartą na odległość do 14 dni. Nawet mam do kompletu taki formularz załączony o rozwiązaniu jakbym chciał go wypełnić.
Z innej beczki. Dzisiaj wymieniłem filtr powietrza i fabrycznie był made in Poland, a na przeglądzie założyli kabinowy knecht i jest made in Romania i tylko węglowy, czarny góra i biały dół. Poprzednio miałem Dyson czarny góra i żółty dół. Kupiłem Knechta antyalergik i jest czarny góra i niebieski spód, też made in Romania. Nie byłem pewien czy wezmę pakiet to kupiłem, ale przyda się bo dobrze zapakowany, to za rok zobaczę czy wymienią.
Acha i powietrza zawalony syfem. W ASO chcą wymieniać co 90 tys km lub 6lat, głupole. Schowałem oryginał, to im podłożę przy przeglądzie, bo na oryginałach są znaczki VW, a na knechcie ze sklepu nie.
Ateca 1.5 tsi DSG, Radium Grey, wersja FR + extrasy. Eko-pierdoly powyłączane i LPG KME zalozone. 
-
patryk7133
- Samochód: Seat Ateca1,4 TSI DSG7 Xcellence
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 80 razy
O jakim silniku piszesz? I może uzupełni swój podpis, jeśli masz już Atece?
Tak będzie łatwiej dla wszystkich.
Pozdrawiam
-
Rafiner
Przecież podpis jest od zawsze.patryk7133 pisze: ↑26 lis 2021, 2:45O jakim silniku piszesz? I może uzupełni swój podpis, jeśli masz już Atece?
Pozdrawiam
-
Misiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2504 razy
Kolega pewnie pomylił (nie zauważył) automatycznie dodawany podpis pod każdym postem z posiadanym samochodem w podsumowaniach po lewej stronie pod nick'iem, a tam faktycznie nadal widnieje Fabia.Rafiner pisze: ↑26 lis 2021, 9:16Przecież podpis jest od zawsze.patryk7133 pisze: ↑26 lis 2021, 2:45O jakim silniku piszesz? I może uzupełni swój podpis, jeśli masz już Atece?
Pozdrawiam
- Za ten post autor Misiek otrzymał podziękowanie:
- patryk7133 (26 lis 2021, 23:20)
- Ocena: 4.76%
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie 
-
hyziek
- Samochód: Ateca FL 2.0 TSI FR
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Update z ASO: Zmienili wytyczne - auto jest traktowane jako używane gdy tylko wyjedzie z salonu więc kwalifikuje się do tego pakietu. Minus, że dzisiaj ostatni dzień kiedy można to załatwić.
-
patryk7133
Dzięki dokładnie tak to wczoraj widziałem Dzisiaj jest AtecaMisiek pisze: ↑26 lis 2021, 10:03Kolega pewnie pomylił (nie zauważył) automatycznie dodawany podpis pod każdym postem z posiadanym samochodem w podsumowaniach po lewej stronie pod nick'iem, a tam faktycznie nadal widnieje Fabia.Rafiner pisze: ↑26 lis 2021, 9:16Przecież podpis jest od zawsze.patryk7133 pisze: ↑26 lis 2021, 2:45
O jakim silniku piszesz? I może uzupełni swój podpis, jeśli masz już Atece?
Pozdrawiam
-
patryk7133
Tak teraz widzę jest Ateca Sorry wczoraj widziałem fabieRafiner pisze: ↑26 lis 2021, 9:16Przecież podpis jest od zawsze.patryk7133 pisze: ↑26 lis 2021, 2:45O jakim silniku piszesz? I może uzupełni swój podpis, jeśli masz już Atece?
Pozdrawiam