Ogranicznik prędkości, z którego codziennie korzystam, także "zakrywa" wskazania całkowitego przebiegu.
Szybkie ? - szybkie odpowiedzi !
-
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 940 razy
- Otrzymał podziękowań: 1485 razy
Re: Szybkie ? - szybkie odpowiedzi !
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 97 razy
- Otrzymał podziękowań: 172 razy
To i tak macie lepiej w Formentorze nie ma widocznego przebiegu . Można go sobie ustawić np zamiast chwilowego spalania albo zobaczyć jak się gasi auto.
-
Onlinekmw
- Samochód: Cupra Ateca 1.5TSI DSG 2024
- Podziękował: 66 razy
- Otrzymał podziękowań: 54 razy
@Endrju - co to jest za wskazanie temperatury po na samej górze, nad olejem i cieczą chłodzącą?
Przy okazji pytanie o Matrixy, zdaje się, że pisałeś wcześniej, że posiadasz - one są aktywne cały czas (pewnie od jakiejś prędkości), czy trzeba je aktywować tak jak automatyczne światła drogowe, czyli z tą ikonką A na ekranie?
Przy okazji pytanie o Matrixy, zdaje się, że pisałeś wcześniej, że posiadasz - one są aktywne cały czas (pewnie od jakiejś prędkości), czy trzeba je aktywować tak jak automatyczne światła drogowe, czyli z tą ikonką A na ekranie?
- DarekWa
- Samochód: Seat Ateca XC 2.0 TSI 190 KM 4Drive DSG7 (RM20)
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 23 razy
całkowity przebieg powinien pojawić się zawsze po wyłączeniu zapłonu na ekranie podsumowania z trasy.
Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
-
- Samochód: LEON FR 2.0 TSI 190
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 37 razy
Temperatura oleju w skrzyni biegów. Matrixy aktywujesz tak samo jak światła drogowe w Atecekmw pisze: ↑10 gru 2024, 12:09@Endrju - co to jest za wskazanie temperatury po na samej górze, nad olejem i cieczą chłodzącą?
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 97 razy
- Otrzymał podziękowań: 172 razy
Tak matrixy to nic innego jak światła drogowe tylko ze świecą cały czas, aby nie oślepiać innych kierowców podzielone diody wyłączają się .mczelny2401 pisze: ↑10 gru 2024, 16:27Temperatura oleju w skrzyni biegów. Matrixy aktywujesz tak samo jak światła drogowe w Atecekmw pisze: ↑10 gru 2024, 12:09@Endrju - co to jest za wskazanie temperatury po na samej górze, nad olejem i cieczą chłodzącą?
Tak to temperatura oleju w skrzyni biegów, środkowa to oleju silnika a ostatnia to ciecz chłodząca.
-
- Samochód: Seat Ibiza
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Ok, ale jak to wyłączyć aby odkryć całkowity przebieg? Nie mam jeszcze auta dlatego nie mogę się tym pobawić. Wiem że jest on na wyświetlaczu od navigacji dostępny też. Chodzi o większe zegary 10.25"
Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG - 2023r
-
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 940 razy
- Otrzymał podziękowań: 1485 razy
Ja go widzę tylko po wyłączeniu zapłonu, na "podsumowaniu" zakończonej / ostatniej jazdy.. I w zasadzie chyba słusznie, bo całkowity przebieg nie należy do najważniejszych danych, więc nie jest / nie musi być widoczny przez cały czas.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie
-
- Samochód: Seat Ibiza
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
A jak wyklikać ten przebieg na ekranie głównym navigacji w każdej chwili?Misiek pisze: ↑11 gru 2024, 1:39Ja go widzę tylko po wyłączeniu zapłonu, na "podsumowaniu" zakończonej / ostatniej jazdy.. I w zasadzie chyba słusznie, bo całkowity przebieg nie należy do najważniejszych danych, więc nie jest / nie musi być widoczny przez cały czas.
Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG - 2023r
-
- Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI DSG7 FL 2022
- Podziękował: 28 razy
- Otrzymał podziękowań: 75 razy
Ogranicznik prędkości i tempomat mają swoje ikonki w tym samym miejscu. Jak wyłączymy tą funkcjonalność (przyciskiem na kierownicy) (wersję ogranicznik/tempomat też zmieniamy przyciskami na kierownicy), to ikonki znikną i ukaże się całkowity przebieg w miejscu zaznaczonym na zielono na poniższym zdjęciu (by @Onski).Lu_83 pisze: ↑11 gru 2024, 17:47A jak wyklikać ten przebieg na ekranie głównym navigacji w każdej chwili?