Szybkie ? - szybkie odpowiedzi !
-
- Samochód: Seat Ateca 1,5 TSI DSG
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
-
- Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI DSG7 FL 2022
- Podziękował: 28 razy
- Otrzymał podziękowań: 75 razy
Re: Szybkie ? - szybkie odpowiedzi !
Nie wiem jak z tą nową aplikacją, ale do tej pory korzystałem głównie z Seat Connect, to czasami miała zwiechy, albo raczej jakiś serwer obsługujący, bo w ogóle się nie łączyło i wywalało do ekranu logowania, także zapewne może być podobnie, czyli chwilowo niedostępna.
-
- Samochód: SEAT ATECA XPERIENCE 1.5 TSI DSG FWD 2023r.
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
-
- Samochód: Seat Ibiza
- Otrzymał podziękowań: 0
Seat Connect jest ok. Tej drugiej nie testowałem.
Przy okazji jak zaktualizować mapy w samochodzie? Wyświetla mi się jak jeżdze pizzeria którą zlikwidowali 10 lat temu a wiadukt nad torami który jest od ponad roku nie jest widoczny.
Przy okazji jak zaktualizować mapy w samochodzie? Wyświetla mi się jak jeżdze pizzeria którą zlikwidowali 10 lat temu a wiadukt nad torami który jest od ponad roku nie jest widoczny.
Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG - 2023r
-
Dzisiaj zrobiła się jakaś spora aktualizacja systemu, zobaczymy co będzie. Po aktualizacji jedyna zmiana na razie zaobserwowana to ikona radia ESKA jest na białym kwadracie, a nie było tak, słabo to wygląda... . Map navi jeszcze nie używałem. Jak coś się jeszcze zmieni to dam znać Ale rzeczywiście te miejsca w tych mapach są (albo były) strasznie przestarzałe, jedna stacja paliw od 15 lat jej nie ma, a druga zmieniła miejsce i nazwę też poza 10 lat temu...
Od początku używam My Seat, raz jest lepiej, raz gorzej (po aktualizacjach), ale zawsze działa
-
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 944 razy
- Otrzymał podziękowań: 1489 razy
A ja przepraszam bardzo za być może niemądre pytanie, ale czy do aktualizacji o których teraz piszecie trzeba mieć aktualną usługę Seat Connect, czy to działa niezależnie ? Pytam, bo dzisiaj po pracy udało mi się wyklikać aktualizacje i u mnie nic nie ma.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie
-
- Samochód: ATECA 2016, 1.4 TSI, Xcellence, manual
Czy ktoś spotkał się może z dziwnym dźwiękiem, jakby metalicznym brzęczeniem, dochodzącym spod podłogi auta z okolic jego środka? Dźwięk pojawia się na niskich biegach gdy np przyspieszam i odpuszczam gaz, albo dojeżdżam do skrzyżowania i wciskam sprzęgło, ale przy wciśniętym gazie chyba też się czasami pojawia. Ostatnio auto było w warsztacie na wymianie hamulców i zgłosiłem to przy okazji ale jak to złośliwie bywa w takich sytuacjach objawy magicznie ustały na ten czas, albo zwyczajnie auto musi być w ruchu żeby się to objawiło. Mechanik znalazł mała dziurkę w przedostatnim tłumiku i zaspawał, ale to nie było to bo nic to nie zmieniło. Mam wrażenie że to coś z osłoną, ale nie mam kiedy podjechać na jakiś kanał żeby zweryfikować. Miał ktoś coś podobnego? Silnik 1.4 TSI i manual, jeśli ma to znaczenie.
-
Tak jak telefon się aktualizuje, nie trzeba.
Ale w przypadku map itp. to już zależy czy miałeś przy kupnie auta, ja mam z 23r. i był connect i wszystko na 1 rok. Ale też były aktualizacje map dawane na 2 czy 5 czy 10 lat...
- Za ten post autor Adrian_859 otrzymał podziękowanie:
- Misiek (11 sty 2025, 3:08)
- Ocena: 4.76%
-
- Samochód: Seat Ibiza
U mnie też było na 1 rok bo aplikacja seat connect straciła większość funkcji kilka dni temu. W sklepie na kolejny rok kosztuje ok 350zł. Pytanie czy to tylko apka czy aktualizacja nawigacji też jest w tym?Adrian_859 pisze: ↑10 sty 2025, 19:39Tak jak telefon się aktualizuje, nie trzeba.
Ale w przypadku map itp. to już zależy czy miałeś przy kupnie auta, ja mam z 23r. i był connect i wszystko na 1 rok. Ale też były aktualizacje map dawane na 2 czy 5 czy 10 lat...
Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG - 2023r