Problem ze światłami - Adaptacja wysokości świecenia przednich lamp - Akcja serwisowa
-
- Samochód: Ateca Xperience 1,5 TSI manual
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Problem ze światłami - Adaptacja wysokości świecenia przednich lamp - Akcja serwisowa
Witam, przy okazji dzisiejszej wymiany oleju okazało się, że akcja serwisowa 94S5 S1 zakolejkowala się dla mojego VIN wczoraj, także właśnie się wykonuje sie aktualizacja. Ateca Experience 1,5 Manual zamówiony marzec b.r., odbior druga połowa maja. Wcześniej kilka razy podczas jazdy po zmroku migano mi światłami - najprawdopodobniej z uwagi na oślepia nie przeze mnie mijanych pojazdów. Pzdr
- Ocena: 10%
-
- Samochód: seat Ateca 1,5 150 KM
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Problem ze światłami - Adaptacja wysokości świecenia przednich lamp - Akcja serwisowa
Seat Ateca 1,5 automat 150KM z czerwca 2024 akcja serwisowa 21.11.2024r w Seat Gdynia ul.Morska nic nie pomogło.
Dalej nie działa autopoziomowanie świateł.Byłem dzisiaj u nich i jestem umówiony na sprawdzenie 02.12.2024 na 17,45.
Nie mam haka holowniczego jeśli to kogoś interesuje.
Dalej nie działa autopoziomowanie świateł.Byłem dzisiaj u nich i jestem umówiony na sprawdzenie 02.12.2024 na 17,45.
Nie mam haka holowniczego jeśli to kogoś interesuje.
-
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI DSG 2024
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
Czyli co, wgrywają soft i niczego nie sprawdzają? Mogą wypuścić auto w gorszym stanie niż było?
-
- Samochód: Seat Ateca 2024, 1.5 TSI 150km Style
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
To wygląda tak, ASO dostaje informację od producenta, że dla akcji serwisowej jest oprogramowanie do wgrania, nie dostają polecenia sprawdzenia w terenie czy to działa, więc tego nie sprawdzają. Okrutne i pozbawione sensu ale niestety prawdziwe.
-
- Samochód: Cupra Ateca FL
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Cześć, jakiś czas temu zauważyłem że moje światła mijania świecą za wysoko, pojechałem do diagnosty, próbował ustawić światła za pomocą tych imbusów w lampie, ale nie udało się, wysłał mnie do serwisu, zostawiłem auto na regulację, po dwóch godzinach dostałem info że się nie da ich ustawić że lampy są uszkodzone , jakim cudem w 4 letnim aucie które głównie jeździ po autostradach mogły zniszczyć się lampy ? Czy ktoś miał z was taki przypadek? Załączam zdjęcie żebyście mogli zobaczyć jak wogole wygląda promień światła to jest jakaś technologiczna porażka
-
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI DSG 2024
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
Myślę, że to jest temat na odrębny wątek. Tutaj mowa jest jednak o czymś innym.
-
- Samochód: Cupra Ateca FL
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Okej, założę nowy temat i tam dokładnie opiszę problem.
Winny nie jest diagnosta - byłem przy nim jak próbował to ustawić i nie robił nic na siłę, praktycznie od razu powiedział że nie może nic ustawić.
Winny nie jest diagnosta - byłem przy nim jak próbował to ustawić i nie robił nic na siłę, praktycznie od razu powiedział że nie może nic ustawić.
-
- Samochód: Cupra Ateca 1.5TSI DSG 2024
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
nie sprawdzisz, nie ma takiej dostepnej publicznie listy