Problem ze światłami - Adaptacja wysokości świecenia przednich lamp - Akcja serwisowa
-
- Samochód: SEAT ATECA 1.5 150 DSG
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Problem ze światłami - Adaptacja wysokości świecenia przednich lamp - Akcja serwisowa
Cześć ja odebrałem auto 2 tygodnie temu ale brałem z placu, światła mi się poziomują normalnie wszystko działa, usiadłem w bagażniku i same się zniżyły:) Początek Vin też VSS.
Ale ogólnie to mam wrażenie, że światła i tak świecą gorzej od mojej Skody Scali 5 letniej Full Led, światła na dalszym planie jakby rozmywały się, a w Skodzie ciągle widać "linie". Może kwestia ustawienia ich odpowiednio
Ale ogólnie to mam wrażenie, że światła i tak świecą gorzej od mojej Skody Scali 5 letniej Full Led, światła na dalszym planie jakby rozmywały się, a w Skodzie ciągle widać "linie". Może kwestia ustawienia ich odpowiednio
-
- Samochód: Seat Ateca 1,5 TSI DSG
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 21 razy
Re: Problem ze światłami - Adaptacja wysokości świecenia przednich lamp - Akcja serwisowa
Co wy macie z tym VSS. Przecież to nie oznacza nic więcej jak Seat. Miejsce produkcji jest 11 znakiem.
- Za ten post autor Blues Brothers otrzymał podziękowania (w sumie 3):
- Misiek (26 lis 2024, 23:52) • flash (27 lis 2024, 11:50) • r4m (28 lis 2024, 23:39)
- Ocena: 15%
-
- Samochód: SEAT ATECA 1.5 150 DSG
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Blues Brothers pisze: ↑26 lis 2024, 22:13Co wy macie z tym VSS. Przecież to nie oznacza nic więcej jak Seat. Miejsce produkcji jest 11 znakiem.
Racja mój błąd po VIN mam R : Martorell Hiszpania
-
- Samochód: Seat Ateca 1,5 TSI DSG
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 21 razy
Spoko, nie jesteś pierwszy
-
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 902 razy
- Otrzymał podziękowań: 1428 razy
Czyżby VolkswagenSeatSpain ?Blues Brothers pisze: ↑26 lis 2024, 22:13Co wy macie z tym VSS. Przecież to nie oznacza nic więcej jak Seat. Miejsce produkcji jest 11 znakiem.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie
-
- Samochód: seat Ateca 1,5 150 KM
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Czy jest ktoś komu po akcji serwisowej samopoziomowanie świateł działa prawidłowo?
-
- Samochód: Opel Meriva 2004 r.
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Witam.
Mam Ateca z 38 tygodnia produkcji, odebrałem miesiąc temu.
Na chwilę obecną miałem jedną jazdę wieczorem i jak na razie nie było mignięć od innych uczestników ruchu. Nie sprawdzałem jeszcze zachowania z dociążonym tyłem.
Oby tak zostało, ale stres był duży.
Nie miałem żadnej akcji naprawczej.
Życzę Wam jak najszybszego usunięcia usterki i powrotu radości z jazdy Atecą.
Mam Ateca z 38 tygodnia produkcji, odebrałem miesiąc temu.
Na chwilę obecną miałem jedną jazdę wieczorem i jak na razie nie było mignięć od innych uczestników ruchu. Nie sprawdzałem jeszcze zachowania z dociążonym tyłem.
Oby tak zostało, ale stres był duży.
Nie miałem żadnej akcji naprawczej.
Życzę Wam jak najszybszego usunięcia usterki i powrotu radości z jazdy Atecą.
Jest: Opel Meriva 1,4 90KM
Jest: Seat Ateca 1.5 TSI DSG Experience, Graphite Grey + dodatki.
Jest: Seat Ateca 1.5 TSI DSG Experience, Graphite Grey + dodatki.
-
- Samochód: Ateca 1.5
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
Dobry wieczór Forumowicze,
Jestem świeżo po akcji serwisowej dotyczącej świateł. W moim przypadku wszystko zadziałało jak trzeba. Przy obciążaniu bagażnika światłą powoli opadają do pierwotnego poziomu. Pan z serwisu bardzo ogarnięty w temacie, po aktualizacji oprogramowania wsiadł do bagażnika i sprawdzał jak działa system.
1) Naprawa z akcji serwisowej wykonana w Motorpol Wrocław (29.11.2024)
2) Data produkcji auta: 06.2024
3) POZYTYWNIE rozwiązana usterka
Jestem świeżo po akcji serwisowej dotyczącej świateł. W moim przypadku wszystko zadziałało jak trzeba. Przy obciążaniu bagażnika światłą powoli opadają do pierwotnego poziomu. Pan z serwisu bardzo ogarnięty w temacie, po aktualizacji oprogramowania wsiadł do bagażnika i sprawdzał jak działa system.
1) Naprawa z akcji serwisowej wykonana w Motorpol Wrocław (29.11.2024)
2) Data produkcji auta: 06.2024
3) POZYTYWNIE rozwiązana usterka
- Za ten post autor piotr.bawol otrzymał podziękowania (w sumie 3):
- DW 2 (29 lis 2024, 21:47) • darekkierz (30 lis 2024, 15:01) • lukaszk (04 gru 2024, 18:12)
- Ocena: 15%
-
- Samochód: Seat Ateca
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
Witam
Również jestem świeżo po akcji serwisowej. Całość wraz ze zmianą opon na zimowe trwała 3 godziny. Powrót z serwisu po godzinie 17.00 więc o zmroku 100 km do domu i na szczęście nikt nie mrugał. Już po odpaleniu widać było różnicę. W moim przypadku światła świeciły bardzo wysoko nawet przy pustym tyle. Teraz jest idealnie. Przede mną serwis już wykonał kilka napraw więc nie byłem pierwszy, nikt podobno nie wrócił więc wygląda na to że wszystko ok.
Naprawa z akcji serwisowej wykonana w serwisie w Szczecinie. Auto z czerwca. Na ten moment po pierwszej jeździe można powiedzieć że pozytywnie rozwiązana usterka.
Również jestem świeżo po akcji serwisowej. Całość wraz ze zmianą opon na zimowe trwała 3 godziny. Powrót z serwisu po godzinie 17.00 więc o zmroku 100 km do domu i na szczęście nikt nie mrugał. Już po odpaleniu widać było różnicę. W moim przypadku światła świeciły bardzo wysoko nawet przy pustym tyle. Teraz jest idealnie. Przede mną serwis już wykonał kilka napraw więc nie byłem pierwszy, nikt podobno nie wrócił więc wygląda na to że wszystko ok.
Naprawa z akcji serwisowej wykonana w serwisie w Szczecinie. Auto z czerwca. Na ten moment po pierwszej jeździe można powiedzieć że pozytywnie rozwiązana usterka.
- Za ten post autor DW 2 otrzymał podziękowania (w sumie 2):
- arbal (29 lis 2024, 22:05) • darekkierz (30 lis 2024, 15:01)
- Ocena: 10%