Połączenie z Full Link

Dyskusje na temat Seata Ateca I generacji (2016-)
Msoft
Posty: 5
Rejestracja: 02 maja 2018, 21:07
Samochód: Ateca Xcellence 1.4 TSI DSG

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Msoft » 26 sie 2018, 14:36

w iOS 12 jest dostęp do Waze i Google Maps, testuje to już w wersji developerskiej i fajnie to działa zwłaszcza Google Maps.
Prawdopodobnie iOS 12 wyjdzie we wrześniu po konferencji WWDC

a jak chcesz mieć szybciej to wykonaj jailbreak'a ale wtedy możesz stracić gwarancję na iPhone, jeżeli nie zależy Ci na gwarancji telefonu to wtedy odpalisz wszystko co chcesz, testowałem Janosika, odtwarzanie filmów w trakcie jazdy, auto mapę i kilka innych i wszystko działa w miarę stabilnie, tylko polecam dobry kabel
Ateca Xcellence -> 1.4 TSI 150KM -> DSG

Sponsor

Re: Połączenie z Full Link

Sponsor


root
Administrator
Posty: 353
Rejestracja: 13 lis 2016, 13:58
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Škoda Superb III Kombi 1.8 TSI

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: root » 26 sie 2018, 15:15

To już dla wersji deweloperskiej iOS 12 jest dostępny GM i Waze? Patrzyłeś jeszcze na inne mapy (Sygic na pewno się zapowiadał)?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Ateki? Daj mu znać o naszym forum! :)

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1475
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 26 sie 2018, 15:19

Widzę że iOS zadziałał to i pewnie Andek niebawem cos grzebnie aby klientów nie stracić.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

root
Administrator
Posty: 353
Rejestracja: 13 lis 2016, 13:58
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Škoda Superb III Kombi 1.8 TSI

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: root » 26 sie 2018, 15:20

Przecież w Android Auto masz i Google Maps i Waze’a.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Ateki? Daj mu znać o naszym forum! :)

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1475
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 26 sie 2018, 15:46

Oficjalnie? Nie masz nic bo AA nie wspiera PL.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

root
Administrator
Posty: 353
Rejestracja: 13 lis 2016, 13:58
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Škoda Superb III Kombi 1.8 TSI

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: root » 26 sie 2018, 16:41

Oj tam 😄
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Ateki? Daj mu znać o naszym forum! :)

patryk7133
Posty: 391
Rejestracja: 11 wrz 2017, 23:53
Lokalizacja: Nowa Ruda i Ludwigshafen
Samochód: Seat Ateca1,4 TSI DSG7 Xcellence Comfort+Assistant

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: patryk7133 » 26 sie 2018, 23:47

Msoft pisze:
26 sie 2018, 14:36
w iOS 12 jest dostęp do Waze i Google Maps, testuje to już w wersji developerskiej i fajnie to działa zwłaszcza Google Maps.
Prawdopodobnie iOS 12 wyjdzie we wrześniu po konferencji WWDC

a jak chcesz mieć szybciej to wykonaj jailbreak'a ale wtedy możesz stracić gwarancję na iPhone, jeżeli nie zależy Ci na gwarancji telefonu to wtedy odpalisz wszystko co chcesz, testowałem Janosika, odtwarzanie filmów w trakcie jazdy, auto mapę i kilka innych i wszystko działa w miarę stabilnie, tylko polecam dobry kabel
Też mam wersje deweloperską iOS 12 od 2 miesięcy ale Google Maps ani Waze nie działa
Możesz powiedzieć jak to u ciebie działa
Z tego co wiem to czekamy na aktualkę Google Maps by działała na iOS12 ?

Ps: Oczywiście chodzi o działanie tych aplikacji w Carplay

root
Administrator
Posty: 353
Rejestracja: 13 lis 2016, 13:58
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Škoda Superb III Kombi 1.8 TSI

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: root » 27 sie 2018, 8:27

Najlepiej ze zdjęciami :D
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Ateki? Daj mu znać o naszym forum! :)

Msoft
Posty: 5
Rejestracja: 02 maja 2018, 21:07
Samochód: Ateca Xcellence 1.4 TSI DSG

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Msoft » 28 sie 2018, 15:12

patryk7133 a skąd pobierałeś? i jaka to dokładnie wersja? bo ja też mam sprzed około 2/3msc i pamiętam że najpierw pobierałem na Xcode wersje a potem przez kabel robiłem aktualizacje na telefonie, to była jeszcze wersja beta + potem Waze pobierałem też najnowsze w wersji beta i śmigało
Teraz jak wyjdzie iOS12 to pewnie też wyjdą aktualizacje do tych apek i trzeba będzie pobrać żeby wszystko smigało
Innych apek nie patrzyłem tak dokładniej ale podobno ma być ich więcej niż dotychczas, ja tam głównie swoje apki sprawdzam do diagnostyki przez FL.
Z iOS tylko ważne żeby siri odpalić bo bez tego to ani rusz i też jakiś sensowny kabel bo czasami nie widzi w ogóle telefonu

Na Androidzie śmiga praktycznie wszystko od dawna, oczywiście jak pobierzecie Android Auto z jakiejś instalki bo oficjalnie w PL niema ;) Tylko też ważne aby mieć dobry kabel bo ja miałem chinola to zrywało połączenie z różnego powodu, ale ogólnie GM i Waze to działa tam fajnie no i dużo innych apek tez tam działa bo Android jest otwarty nie tak jak iOS

Niedługo wrzucę fotki z instrukcją tylko nie miałem czym zrobić , muszę drugi telefon wziąść
Ateca Xcellence -> 1.4 TSI 150KM -> DSG

root
Administrator
Posty: 353
Rejestracja: 13 lis 2016, 13:58
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Škoda Superb III Kombi 1.8 TSI

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: root » 28 sie 2018, 15:32

Wrzuć fotki jak to wyglada w samochodzie.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Ateki? Daj mu znać o naszym forum! :)

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość