Połączenie z Full Link

Dyskusje na temat Seata Ateca I generacji (2016-)
patryk7133
Posty: 449
Rejestracja: 11 wrz 2017, 23:53
Lokalizacja: Nowa Ruda i Ludwigshafen
Samochód: Seat Ateca1,4 TSI DSG7 Xcellence Comfort+Assistant

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: patryk7133 » 29 sie 2018, 0:48

Witam
Nie pamiętam dokładnie skąd pobierałem rejestrowałem się jako tester i dostałem link do pobrania bety iOS 12.3 beta
Później często były i nadal są aktualizacje pierwsza aktualka była do wersji iOS 12.4 beta ostatnia aktualka wczoraj rano
Teraz mam iOS 12.0 (16A5365b)Sprawdziłem en numer oznacza wersję iOS 12.11 Waze nie pobierałem interesuje mnie google maps Czy to też rzeba pobrać jakąś specjalną wersje ?

Ps: Czytam wszędzie gdzie się da na różnych forach i wszędzie piszą to samo czekamy na aktualizację Waze i Google maps na razie żadna z tych aplikacji nie działa ?
msoft Jeśli to odpaliłeś to pochwal się jak to dokładnie zrobiłeś ?

Pozdrawiam

Sponsor

Re: Połączenie z Full Link

Sponsor


Jaskokrakow
Posty: 27
Rejestracja: 11 gru 2017, 17:09
Lokalizacja: Myślenice
Samochód: ateca 2,0 TSI 190 kM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Jaskokrakow » 30 sie 2018, 8:27

ok_ DZIAŁA -TYLKO PYTANIE .
po podłączeniu tel samsung galaksy działa tylko mapa z tel . nie mam innych aplikacji . coś jeszcze trzeba wgrać ?

Pepeg
Posty: 78
Rejestracja: 24 lip 2018, 7:39
Lokalizacja: Kraków i okolice
Samochód: Ateca Excellence 2.0 TSI 4drive

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Pepeg » 01 wrz 2018, 8:31

Witam, Atecą cieszę się od dwóch dni ale jest jeden problem. Nie mogę uruchomić android auto, telefony to Galaxy S4 i J7, na obydwóch zaistalowany AA i działa, po podłączeniu do usb wykrywa telefony i chce się połączyć ale za chwilę przerywa połączenie. Podłanczałem się dwoma oryginalnymi kabelkami i zawsze to samo. Przy odbiorze sprzedawca podłanczał się swoim telefonem i wszystko działało. HELPObrazekObrazek

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka


Luk4as
Posty: 417
Rejestracja: 09 sie 2017, 21:00
Samochód: Skoda

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Luk4as » 01 wrz 2018, 9:38

Mam chyba to samo. I dodatkowo restartuje mi sie system audio. Nie mialem czasu zeby w to sie zaglebiac

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1549
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 01 wrz 2018, 9:47

A skąd pobrałes aplikacje AA? Bo jeśli że sklepu Play to nie będzie działać.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Luk4as
Posty: 417
Rejestracja: 09 sie 2017, 21:00
Samochód: Skoda

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Luk4as » 01 wrz 2018, 9:52

Ja chyba mialem ten problem.jak nie mialem zainstalowanej apki AA ... a pizniej temat odpuscilem

Luk4as
Posty: 417
Rejestracja: 09 sie 2017, 21:00
Samochód: Skoda

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Luk4as » 01 wrz 2018, 9:53

PS. Bez apki AA nue dziala ani FullLink ani AndroidAuto ?

Pepeg
Posty: 78
Rejestracja: 24 lip 2018, 7:39
Lokalizacja: Kraków i okolice
Samochód: Ateca Excellence 2.0 TSI 4drive

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Pepeg » 01 wrz 2018, 12:00

Endrju pisze:A skąd pobrałes aplikacje AA? Bo jeśli że sklepu Play to nie będzie działać.
AA pobrałem z appmiror.com i normalnie działa na obydwóch telefonach.

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka


Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1549
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 01 wrz 2018, 12:13

Luk4as pisze:
01 wrz 2018, 9:53
PS. Bez apki AA nue dziala ani FullLink ani AndroidAuto ?
AA I FL to 2 różne opcje. Apke instalujemy do AA a do działania FL jest potrzebny smartfon który obsługuje FL i inaczej się nie połączy.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1549
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 01 wrz 2018, 12:14

Pepeg pisze:
01 wrz 2018, 12:00
Endrju pisze:A skąd pobrałes aplikacje AA? Bo jeśli że sklepu Play to nie będzie działać.
AA pobrałem z appmiror.com i normalnie działa na obydwóch telefonach.

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Ja też pobieram z tej strony więc problem się rozwiązał. 😁
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość