Połączenie z Full Link

Dyskusje na temat Seata Ateca I generacji (2016-)
Pepeg
Posty: 120
Rejestracja: 24 lip 2018, 7:39
Lokalizacja: Kraków i okolice
Samochód: Ateca Excellence 2.0 TSI 4drive

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Pepeg » 01 wrz 2018, 13:42

Niestety, obydwa telefony nie łączą się z AA w samochodzie.

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka


Sponsor

Re: Połączenie z Full Link

Sponsor


Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1850
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 01 wrz 2018, 19:13

Spróbuj połączyć innym kablem. A i sprawdź jaki masz procesor w telefonach , bo to też ma znacznie. Jak dobrze pamiętam to są 4 rodzaje apek.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

dario37
Posty: 978
Rejestracja: 06 maja 2017, 10:28
Lokalizacja: Oława
Samochód: Seat Ateca 1.4TSI DSG7Xcellence Black Magic

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: dario37 » 02 wrz 2018, 13:00

Pepeg pisze:
01 wrz 2018, 13:42
Niestety, obydwa telefony nie łączą się z AA w samochodzie.

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Testowałes obydwa gnaizda USB?
Seat Ateca 1.4 TSI DSG7 Black Magic Xcellence.

Pepeg
Posty: 120
Rejestracja: 24 lip 2018, 7:39
Lokalizacja: Kraków i okolice
Samochód: Ateca Excellence 2.0 TSI 4drive

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Pepeg » 02 wrz 2018, 20:16

Sytuacja prawie już opanowana. J7 żony już działa, po prostu nie wiedziałem że tel musi być podłączony też przez bluetooth, mój S4 pomimo podłączenia z BT niestety nie chce się łączyć z AA. Ale nie szkodzi i tak chciałem juz wymienić na S7, to tylko przyspieszy zakup, a czytałem że S7 obsługuje MirorLink.

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka


Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1850
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 02 wrz 2018, 20:55

Tak obsługuje i S4 chyba też.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Awatar użytkownika
majcher
Posty: 223
Rejestracja: 31 gru 2016, 18:24
Lokalizacja: Radom
Samochód: Ateca 1.4T XC FWD

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: majcher » 03 wrz 2018, 1:28

Pepeg pisze:
02 wrz 2018, 20:16
czytałem że S7 obsługuje MirorLink.
O MirrorLink zapomnij z S7. AA będzie działać jak trzeba, tylko pamiętaj żeby wgrać wersję "arm64".
Seat Ateca 1.4 TSI ACT 150KM XCELLENCE Rodium Grey

Pepeg
Posty: 120
Rejestracja: 24 lip 2018, 7:39
Lokalizacja: Kraków i okolice
Samochód: Ateca Excellence 2.0 TSI 4drive

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Pepeg » 03 wrz 2018, 6:25


majcher pisze:
O MirrorLink zapomnij z S7
Dlaczego?

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka


Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1850
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 03 wrz 2018, 7:37

Ja mam S7edge i działa bez problemu. Jednak po 1.5 roku stwierdzam że ML to porażka. Cały czas używam AA.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

overheat
Posty: 112
Rejestracja: 25 gru 2017, 19:53
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Ateca 2.0 TSI 4drive

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: overheat » 19 wrz 2018, 10:07

Google umożliwiło korzystanie z Google Maps w CarPlayu na iOS 12. Sam iOS będzie wydany lada dzień.

Więcej: https://www.macrumors.com/2018/09/18/go ... rt-update/

root
Administrator
Posty: 498
Rejestracja: 13 lis 2016, 13:58
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Škoda Superb III Kombi 1.8 TSI

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: root » 19 wrz 2018, 12:06

iOS jest od poniedziałku. Google Maps jest od wczoraj i działa. Chociaż strasznie opornie…
Jest też beta Waze'a i też działa (też sporo bugów, ale lepiej od GM).
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Ateki? Daj mu znać o naszym forum! :)

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości