Ale ja mam swoje preferencje, a Ty swoje, więc jak samochód spełnia Twoje kryteria to kup

Ja tez tak mowilem dopoki nie mam u siebie. Teraz nie kupilbym nowego bez tych dodatkow. Wbrew pozorom, bardzo czesto korzystam. W przeciwienstwie do 4x4, z ktorego swiadomie zrezygnowalem a konto lepszego wyposazenia. I po roku uwazam ze to byla swietna decyzja. Dodam, ze przed Ateca mialem Ravke z AWD przez kilka lat, wiec wiedzialem co robie.PiotrekDriver pisze: ↑07 paź 2018, 18:31Mówisz np o lane assist czy o czymś jeszcze ? Osobiscie mi to nie potrzebne , fajnie jak by było ale w samochodach od ręki w całej Polsce, albo ma fajne opcje ale nie ma 4x4 albo odwrotnie.
pacho pisze: ↑07 paź 2018, 22:20Kupowałem w tym roku auto z 2017 roku w czerwcu i dostałem 25 tys rabatu, przebieg 0 km. 11 tys to nie jest jakaś duża zachęta do wybrania auta, które za 2 miesiące będzie miało 2 lata (tak wiem to polskie myślenie, w Niemcowni nie ma daty produkcji w dowodzie i słusznie) .
Żadne "polskie myślenie". Po prostu co kraj to obyczaj. Dokładnie tak samo jest np. Finlandii.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość