Taaaak, jasne i wbudowany kociołek do podgrzewania rosołu
elektryka
-
Orajo
- Samochód: Seat Ateca Xcellence 1.5 TSI DSG7
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: elektryka
I jak zakończyła się ta sprawa? Mam to samo z Android Auto i ładowaniem przez USB. Co ciekawe gniazdo zapalniczki działa ok.
-
patryk7133
- Samochód: Seat Ateca1,4 TSI DSG7 Xcellence
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 80 razy
Pod prawym fotelem pasażera jest moduł kamer 360 moduł komfortu jest w okolicy bezpieczników.
Co do problemów, które opisujecie obstawiam moduł USB, jednak znajduje się on za panelem centralnym to część zintegrowana z gniazdami USB, więc raczej to nie wina zupy
.
Co do problemów, które opisujecie obstawiam moduł USB, jednak znajduje się on za panelem centralnym to część zintegrowana z gniazdami USB, więc raczej to nie wina zupy
- Pasqctfo
- Samochód: SEAT ATECA 1.4 ECO TSI STYLE S&S DSG
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
to co można zrobić? co radzisz?patryk7133 pisze: ↑08 maja 2024, 0:42Pod prawym fotelem pasażera jest moduł kamer 360 moduł komfortu jest w okolicy bezpieczników.
Co do problemów, które opisujecie obstawiam moduł USB, jednak znajduje się on za panelem centralnym to część zintegrowana z gniazdami USB, więc raczej to nie wina zupy.
-
patryk7133
Cóż, takie nieprzewidywalne usterki są bardzo trudne do zidentyfikowania, jedyne, co mogę doradzić, to atakować ASO niech szukają przyczyny ewentualnie poszukać dobrego elektromechanika.Pasqctfo pisze: ↑08 maja 2024, 11:24to co można zrobić? co radzisz?patryk7133 pisze: ↑08 maja 2024, 0:42Pod prawym fotelem pasażera jest moduł kamer 360 moduł komfortu jest w okolicy bezpieczników.
Co do problemów, które opisujecie obstawiam moduł USB, jednak znajduje się on za panelem centralnym to część zintegrowana z gniazdami USB, więc raczej to nie wina zupy.
- tomal218
- Samochód: Seat Ateca MY18
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowań: 57 razy
-
patryk7133
Trudno powiedzieć, może być wiele przyczyn tego problemu.
Czy te auto masz od nowości, jest auto alarm fabryczny czy dołożony ?
Wiem że takie rzeczy mogą się dziać jeśli alarm był dokładany ale to tylko gdybanie.
Masz OBDEleven ? Skanowałaś auto pod kontem błędów ?
- rgoliat
- Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI 150 KM
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
Zapytam się kolegów odnośnie innego borykającego mnie problemu, mianowicie coraz częściej mam sytuację, kiedy podczas jazdy (bezdeszczowy dzień i dodam że wyłączyłem czujnik deszczu) znienacka włączają mi się przednie wycieraczki. Dodam
, że sytuacje się różne, w różnych sytuacjach pogodowych. Jak wspomniałem czujnik deszczu wyłączony no i oczywiście manetka w pozycji wyłączonej. Raz serwis już coś z tym robił, ale jak widać nic nie pomogło, tera jestem umówiony po raz drugi z tym problemem.
Czy jest ktoś z takim problemem?????
, że sytuacje się różne, w różnych sytuacjach pogodowych. Jak wspomniałem czujnik deszczu wyłączony no i oczywiście manetka w pozycji wyłączonej. Raz serwis już coś z tym robił, ale jak widać nic nie pomogło, tera jestem umówiony po raz drugi z tym problemem.
Czy jest ktoś z takim problemem?????