Capa pisze:No z ostatnim to już poleciałeś

Lepiej zapytać. Zresztą nigdy nie mamy pewności co jeszcze wymyśli producent. W końcu to tam sprzątaczka wymieniała oprogramowanie do testowania spalin.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Capa pisze:No z ostatnim to już poleciałeś

Lepiej zapytać. Zresztą nigdy nie mamy pewności co jeszcze wymyśli producent. Nie wiem jak w darmowej jest, ale lepiej zrobić samemu kodowania niż korzystać z apek. W przypadku kodowania masz pełną kontrolę nad zmianami, w przypadku apki nie wiesz co się zmienia.Mario26 pisze: ↑05 mar 2025, 12:25Jeszcze jedno pytanie.
Na stronie obdeleven jest napisane, że przy planie FREE można korzystać a gotowych aplikacji.
Mam wykupione kredyty, a po połączeniu urządzenia nie mam widocznych żadnych appek ? Auto z 2023r
Jakieś sugestie co można z tym zrobić
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Nic . Nawet nie łączy się z autem, całość zablokowana. W ASO łączą się z centralą, wykupują dostęp do konkretnego sterownika i to na czas i dostają kod dostepu.
Czyli z tego co piszesz wynika, że powodem tej blokady jest nie bezpieczeństwo, jak pisano dotychczas, żeby nikt czegoś ważnego nie pozmieniał, nie "rozregulował", tylko dodatkowe pieniądze do zarobienia.