krowka1978 pisze: ↑08 sty 2025, 13:20
W moim było tylko oprogramowanie, osobiście widziałem, nic nie rozbierano. Całość zajęła 15 minut.
Być może w 2023 było jeszcze OK i wystarczyło zmienić samo oprogramowanie. W 2024 robili kilka modyfikacji, te o których do tej pory wiemy, to z tych lepszych: jakieś zmiany w infotainmencie, który działa płynnie i się nie zawiesza, ale doszło niewyłaczalne na stałe ostrzeżenie o przekroczeniu prędkości, z gorszych: zmiany w systemie poziomowania świateł w 1.5 TSI, które nie działało, jak widać do tej kategorii można dopisać także oszczędność na śrubkach zamka
Eleonor pisze: ↑08 sty 2025, 14:06
A mi gdy dzwoniłem w listopadzie 2024 i pytałem czy moje auto kwalifikuje się powiedziano że tak i że mogą mi to zrobić ( tylko dokladnie nie wiem co by robili - możliwe że tylko nowy sterownik ) przy następnym przeglądzie czyli w marcu 2025
Takie to widać pline ....
Widzę, że masz auto z 2019 roku, jeśli tak, to może jak wyżej wystarczyło podegrać nowe oprogramowanie, co nie było krytyczne, a jeśli u mnie faktycznie podklejali tę wiązkę i dokręcali zamki, to sprawa była na tyle pilna, że chyba trzy razy do mnie z tym dzwonili, żeby przyjechać mimo tego, że mówiłem, że przyjadę jak będą umieli naprawić poziomowanie świateł i wtedy wgrają nowy soft zamków (taka była początkowa wersja odnośnie tej akcji serwisowej)