Cześć, czy posiadacze funkcji wymienionej w temacie są zadowoleni z jej działania?
U mnie ta opcja jest w menu, nazywa się to chyba łatwe wsiadanie i można ja włączyć lub wyłączyć. Od początku, tzn. od 2 miesięcy mam ją włączoną i nie zawsze działa to dobrze, tzn. w większości przypadków tak, ale czasami (1/3 przypadków) po włączeniu zapłonu fotel nie podjeżdża do zaprogramowanej pozycji, a czasami podjeżdża, ale tylko trochę. Naciśnięcie przycisku przy fotelu z zaprogramowanym ustawieniem powoduje, że fotel ustawia się już w prawidłowej pozycji. Mam zaprogramowane wszystkie trzy przyciski pamięci na różne ustawienia. Kluczyk zawsze ten sam, więc powinien pamiętać ustawienie. W instrukcji w ogóle nie jest opisana ta funkcja. Macie jakiś pomysł?
Działanie easy entry (odsuwanie/dosuwanie fotela kierowcy)
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy
Re: Działanie easy entry (odsuwanie/dosuwanie fotela kierowcy)
W Seacie nie ma tej opcji, przynajmniej ja nie mam w swojej.
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy
Oooo. Dawno nie sprawdzałem co można zmienić. Dzięki.
-
Tomektr
- Samochód: Seat Leon FR
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 13 razy
W Leonie mam to dołożone i też czasami nie podjedzie, rzadko bo rzadko, ale zdarza się. Przez rok zdarzyło się że stracił zapisane ustawienia na przyciskach i było trzeba od nowa przypisywać ustawienia ale tylko w fotelu bo lusterka zawsze działają prawidłowo
- Ocena: 4.76%