Trzymam kciuki. Tez uważam, że brak pamieci to porazka.
Pamięć fotela kierowcy
-
- Samochód: Skoda
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 34 razy
Re: Pamięć fotela kierowcy
Wyciagasz zaslepje z fotela - nic nie musisz wycinac bo miejsce pod panel jest przygotowane. Wpinasz panel do centralki pod fotelem. Kwestia czy kabel z wolnym wtykiem jest pod fotelem czy tez nie. Kodujesz i dziala
- tomal218
- Samochód: Seat Ateca MY18
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowań: 52 razy
sprawdzalem i w atece nie widze sterownika pod fotelem kierowcy wszystkie przewody wchodza pod podloge z obu stron wiec musi byc gdzie indziej tyko gdzie ?
oso soplón !!!
-
- Samochód: Seat Ateca Fr 1.5 TSI
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Witam.
Zamawiałem wczoraj Atec'e i pytałem o tą funkcję. Sprzedawca powiedział mi że nie jest ona przewidziana narazie do tego modelu,ale mówił też że w następnym roku produkcyjnym powinno wejść już. Moim zdaniem też jest to porażka że nie ma pamięci
Zamawiałem wczoraj Atec'e i pytałem o tą funkcję. Sprzedawca powiedział mi że nie jest ona przewidziana narazie do tego modelu,ale mówił też że w następnym roku produkcyjnym powinno wejść już. Moim zdaniem też jest to porażka że nie ma pamięci
-
Ja bym nie liczyl na pamiec foteli w seacie. Seat ma sie roznic czyms od vw czy skody. I to wlasnie jest ta roznica. Wydaje mi sie ze w innych samochodach seata w ktorych fotele elektryczne sa od 10 lat tez nie ma pamieci
Jesli sie myle to mnie poprawcie.
Handlowcom duzo rzeczy sie wydaje i gadaja glupoty i czesto jest to dalekie od rzeczywistosci
W czerwcu powinien byc cennik na rok modelowy 2019
Handlowcom duzo rzeczy sie wydaje i gadaja glupoty i czesto jest to dalekie od rzeczywistosci
-
- Samochód: 2.0 TSI XC
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Pewnie masz rację. Choć z drugiej strony jeszcze kilkanaście miesięcy temu wirtualny kokpit był podawany jako przykład czym (w sensie brakiem czego) nizej pozycjonowany Seat miał się różnić od VW czy Skody, a tu bach i zegary wirtualne są...
Może i pamięć kiedyś dojdzie.
Może i pamięć kiedyś dojdzie.
-
Masz racje
Hmmm poruszalem temat dostawienia pamieci do fotela ale temat ucichl. Teoretycznie wyciagasz zaslepke wsadzasz panel za 50 zl wpinasz sie w sterownik i kodujesz. W praktyce nie wiem jak to wyglada ...
Hmmm poruszalem temat dostawienia pamieci do fotela ale temat ucichl. Teoretycznie wyciagasz zaslepke wsadzasz panel za 50 zl wpinasz sie w sterownik i kodujesz. W praktyce nie wiem jak to wyglada ...
-
- Samochód: Ateca xcl 2.0TSI DSG 4drive Cappuccino Baige
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
W alhambrze z roku 2017 fotel ma pamiec 2 pozycji. Dokładnie w miejscu gdzie u nas jest zaslepka.Luk4as pisze: ↑29 kwie 2018, 21:04Ja bym nie liczyl na pamiec foteli w seacie. Seat ma sie roznic czyms od vw czy skody. I to wlasnie jest ta roznica. Wydaje mi sie ze w innych samochodach seata w ktorych fotele elektryczne sa od 10 lat tez nie ma pamieci