Kurcze a ja musiałem przerwać aktualizację i teraz mam 3 powiadomienia, których ani nie mogę sunąc ani zaktualizować. Macie pomysł jak to ugryźć?? Przycisk aktualizuj jest nieaktywny.
Witam,
Mi się pojawiła ostatnio aktualizacja, natomiast zacięła się w jednym momencie jak na obrazku, w międzyczasie miałem i krótkie kilkukilometrowe przejazdy ale też troche dłuższe, natomiast aktualizacja nadal nie chce się zakończyć i od tygodnia po każdym uruchomieniu samochodu pojawia się komunikat że trwa - pytanie jak długo robiła się ona u Was i czy ktoś miał podobną przypadłość? Czy da się ją jakoś odblokować/przyspieszyć?
U mnie trwało to jakieś 5-10 min po czym musiałem wyjść z auta po powrocie było już po aktualizacji. Pisało że jeżeli wyjdę z auta aktualizacja wznowi się następnym razem automatycznie. Natomiast jeżeli tak się nie dzieje to zalecam reset radia, przytrzymać przycisk zasilania ok 30 sekund aż radio się ponownie włączy.
Jest-Cupra Formentor FL 1.5 e-TSI m-HEV ACT DSG7 150KM Był - Seat Ateca FL 1.5 TSI ACT DSG7 150KM Xperience
Był - Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
U mnie jest mały postęp bo mimo zacięcia to z 3 powiadomień o aktualizacji teraz już mam tylko 2 więc może jednak coś w tle się strasznie wolno ale aktualizuje....