Aktualizacja oprogramowania
-
- Samochód: Ford Focus
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Aktualizacja oprogramowania
Kurcze a ja musiałem przerwać aktualizację i teraz mam 3 powiadomienia, których ani nie mogę sunąc ani zaktualizować. Macie pomysł jak to ugryźć?? Przycisk aktualizuj jest nieaktywny.
-
- Samochód: Seat Ateca FL 1.5 TSI 150km
- Podziękował: 2 razy
Witam,
Mi się pojawiła ostatnio aktualizacja, natomiast zacięła się w jednym momencie jak na obrazku, w międzyczasie miałem i krótkie kilkukilometrowe przejazdy ale też troche dłuższe, natomiast aktualizacja nadal nie chce się zakończyć i od tygodnia po każdym uruchomieniu samochodu pojawia się komunikat że trwa - pytanie jak długo robiła się ona u Was i czy ktoś miał podobną przypadłość? Czy da się ją jakoś odblokować/przyspieszyć?
Mi się pojawiła ostatnio aktualizacja, natomiast zacięła się w jednym momencie jak na obrazku, w międzyczasie miałem i krótkie kilkukilometrowe przejazdy ale też troche dłuższe, natomiast aktualizacja nadal nie chce się zakończyć i od tygodnia po każdym uruchomieniu samochodu pojawia się komunikat że trwa - pytanie jak długo robiła się ona u Was i czy ktoś miał podobną przypadłość? Czy da się ją jakoś odblokować/przyspieszyć?
-
- Samochód: Seat Ateca 1.5 DSG Xperience
- Podziękował: 43 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
Ja coś nacisnąłem przy tej okazji i odpowiedziało mi, że tej funkcji nie można używać podczas jazdy. Na tym próby aktualizacji się skończyły
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 97 razy
- Otrzymał podziękowań: 172 razy
U mnie trwało to jakieś 5-10 min po czym musiałem wyjść z auta po powrocie było już po aktualizacji. Pisało że jeżeli wyjdę z auta aktualizacja wznowi się następnym razem automatycznie. Natomiast jeżeli tak się nie dzieje to zalecam reset radia, przytrzymać przycisk zasilania ok 30 sekund aż radio się ponownie włączy.
-
- Samochód: Seat Ateca FL 1.5 TSI 150km
- Podziękował: 2 razy
-
- Samochód: Ford Focus
- Podziękował: 0
U mnie jest mały postęp bo mimo zacięcia to z 3 powiadomień o aktualizacji teraz już mam tylko 2 więc może jednak coś w tle się strasznie wolno ale aktualizuje....
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 97 razy
- Otrzymał podziękowań: 172 razy