Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka

Miałem to samo, opisałem na str.15 w wątku Wady Seata Ateci: https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... &start=140tictac1986 pisze: ↑27 lis 2019, 16:04Dziś podczas mycia auta zauważyłem, że unosi się od spodu znaczek atrapy. Podniosłem delikatnie i bez problemu go zdjąłem. Wcześniej tak nie było. Pamiętam, że ktoś wspomniał coś w tym temacie, ale nie mogę na Forum odszukać. Załączam zdjęcia i zapytuję, czy u Was też na dole wygląda jak by brakowało zaczepów? Zastanawiam się czy zrobiło się to samo, że może się poluzowało, czy może ktoś "pomógł" i odłamał zaczepy.
Ale dla serwisów wygodne tłumaczenie, żeby unikać odpowiedzialności.tictac1986 pisze: ↑27 lis 2019, 18:34No tak. Czyli sprawa się powtarza, więc jak widać jest to delikatny element, który w dziwny sposób sam się uszkadza. No bo nie wierzę, że to również próba kradzieży i złodziej sam spowrotem montuje znaczek po nieudanej próbie demontażu czujnika
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
Za mocny klej też nie jest dobry, bo pod znaczkiem jest radar, do którego musi być dostęp w razie awarii...