Będą błędy trzeba adoptacje zrobić ,trzeba dołożyć przewód od klapy do BCM ,gwarancji nie będzie na BCM itd, na Śląsku jest Eldar koszt u niego 1000 +lampy
Instalacja lamp Full LED.
- tomal218
- Samochód: Seat Ateca MY18
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowań: 55 razy
Re: Instalacja lamp Full LED.
oso soplón !!! 

- kmw
- Samochód: Cupra Ateca 1.5TSI DSG 2024
- Podziękował: 66 razy
- Otrzymał podziękowań: 57 razy
Re: Instalacja lamp Full LED.
Wygląd, indywidualne preferencje itd... Jeśli właściciel chce, jest skłonny na to przeznaczyć jakieś zasoby finansowe i czasowe, to dlaczego nie. W latach 90 ludzie dużo bardziej "przerabiali" swoje samochody tworząc je indywidualnymi, lepszymi, często tylko według nich, bo przy odsprzedaży nikt nie odzyskał włożonych dodatkowych pieniędzy, o zainwestowanym czasie nie wspominając. Ba, trzeba było znaleźć amatora, żeby ktoś w ogóle chciał kupić takie auto po "tuningu".
Ja sam zainwestowałem w swoje pierwsze auto więcej kasy niż powinienem, ale nie na tuning, a na dokładanie dodatkowego wyposażenia, wymiany/naprawy tego co nie było idealne, a dobre lub bardzo dobre, jakieś wymiany foteli, głośników, dokładanie komputera pokładowego, centralnego zamka itd. Przy następnych już się nauczyłem, że - jeśli używane - lepiej znaleźć takie, które już ma wyposażenie i wygląd, który mnie zadowala albo - jeśli nowy - dołożyć do wyposażenia i nie kombinować później. Albo po prostu zaakceptować jeśli to średnia wersja, a ma jakieś inne kluczowe zalety (cena/wygląd/mniejsze koszty serwisu).
A co do LEDów, to sam zwracam na to uwagę, zwłaszcza w jeśli na ulicy widzę jakiś świeży, fajnie wyglądający model za >150-200 tys. zł. i kierunkowskaz albo światła cofania, to zwykła żarówka.
- Ocena: 4.76%