Ledy światłowód w tylnych drzwiach
-
- Samochód: SEAT ATECA 1.5 DSG
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 43 razy
-
- Samochód: Ateca ecomotive
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Ledy światłowód w tylnych drzwiach
Witam. Jako że mam wersję Style ,założyłem też u siebie w trzech drzwiach neony , ale mam problem z jednym czwartym. Prawdopodobnie źle przycialem końcówkę i nie świeci i nie wiem jak to naprawić żeby świeciło . Ma ktoś jakiś pomysł ?
- tomal218
- Samochód: Seat Ateca MY18
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
Sprawdź wpierw zasilacz ,wciepnij jakieś fotki jak to wygląda u Ciebie
oso soplón !!!
- sailor 88
- Samochód: Nissan Qashqai E-POWER : był Seat Ateca 1,6TDI
- Podziękował: 95 razy
- Otrzymał podziękowań: 422 razy
Musisz przyciąć jeszcze raz, czasem tak się zdarza, ale masz tu całą procedurę zarabiania przewodów tego typu:
https://cityglow.pl/pl/n/16
...Spieszmy się kochać diesel'e, tak szybko odchodzą...
-
- Samochód: Ateca ecomotive
- Podziękował: 2 razy
Zasilanie pociągnięte z 12v samochodu z knebli (przycisków) , przetwornice działają wszystkie (sprawdzałem) .podczas przeciągania przez otwór między plastikiem a materiałem w drzwiach jak na zdjęciu wcześniej w tym temacie, musiałem zgnieść za bardzo . Żeby przeciągnąć trzeba chwycić końcówkę a wczesniej płaska część el wire odciąć bo nie przejdzie . Tą stronkę wczoraj widziałem ale już było późno i nic dalej nie robiłem . Tam widac Są 2 przewody na środkowej części kabla świecącego ale widać dopiero w powiekszeniu ( muszę sobie lupę skombinować i będę działał ) wrzuce zdjęcia później .
- tomal218
- Samochód: Seat Ateca MY18
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
super jak oryginał ja nie pamietam kiedy zmieniałem na inny kolor ambientuelni pisze: ↑21 gru 2021, 12:43Zasilanie pociągnięte z 12v samochodu z knebli (przycisków) , przetwornice działają wszystkie (sprawdzałem) .podczas przeciągania przez otwór między plastikiem a materiałem w drzwiach jak na zdjęciu wcześniej w tym temacie, musiałem zgnieść za bardzo . Żeby przeciągnąć trzeba chwycić końcówkę a wczesniej płaska część el wire odciąć bo nie przejdzie . Tą stronkę wczoraj widziałem ale już było późno i nic dalej nie robiłem . Tam widac Są 2 przewody na środkowej części kabla świecącego ale widać dopiero w powiekszeniu ( muszę sobie lupę skombinować i będę działał ) wrzuce zdjęcia później .
oso soplón !!!
-
- Samochód: Seat Ateca fr
- Podziękował: 0
Witam czy można prosić o zjęcie jak podłączyć się do sterowania szyby ?