Felgi
-
- Samochód: Seat Ateca1,4 TSI DSG7 Xcellence
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 75 razy
Re: Felgi
Technicznie na 100% będą pasowały, a wizualnie ciężko powiedzieć może sprawdź jakiś konfigurator 3D Np coś takiego nie odda to w pełni rzeczywistego wyglądu ale zawsze coś:
https://www.felgenshop.de/aez-crest-hig ... kw-190-ps/
https://www.felgenshop.de/aez-crest-hig ... kw-190-ps/
-
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI DSG xcellence
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Witam wszystkich!!
Mam do zaprezentowania moją zmianę felg i kolorystyki auta na razie w Photoshopie ale za dwa tygodnie w realu.Felgi 18tki orginalne Seata pomalowane na czarno i fronty sfrezowane.Relingi dachowe na czarno ,lusterka,listwy szyb i grilla folia czarna połysk.Poproszę o opinię.
Przed
Po
Mam do zaprezentowania moją zmianę felg i kolorystyki auta na razie w Photoshopie ale za dwa tygodnie w realu.Felgi 18tki orginalne Seata pomalowane na czarno i fronty sfrezowane.Relingi dachowe na czarno ,lusterka,listwy szyb i grilla folia czarna połysk.Poproszę o opinię.
Przed
Po
- paprotek
- Samochód: Ateca FR 2.0 TSI
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Dla mnie super! (tylko to zupełnie nie ten temat)
PS: Jak nakładasz czarne elementy w PS, to na dokładanej warstwie usuwaj kolor- nie będziesz miał tych fioletowych prześwitów...
PS: Jak nakładasz czarne elementy w PS, to na dokładanej warstwie usuwaj kolor- nie będziesz miał tych fioletowych prześwitów...
-
- Samochód: Opel Meriva 2004 r.
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Zmieniłem koła na zimę z 18 na 17 koloru podobnego do samochodu (grafitowy) i muszę powiedzieć że mi się podoba
Jest: Opel Meriva 1,4 90KM
Jest: Seat Ateca 1.5 TSI DSG Experience, Graphite Grey + dodatki.
Jest: Seat Ateca 1.5 TSI DSG Experience, Graphite Grey + dodatki.