Felgi
-
- Samochód: Ateca Cupra 2.0 TSI 300KM
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Felgi
Felgi to borbet Y graphite rozmiar 17 ale następnym razem chyba zakupił bym 18
-
- Samochód: VW Passat B8 1.8 TSI man. Highline
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Dzięki za odpowiedź. Tak myślałem, mam te felgi na oku od jakiegoś czasu ale nie było okazji zobaczyć na Atece. Chyba oryginalne felgi z FR zostawię na zimówkach, a te Borbety (ale 18 cali) wrzucę na lato.. Skoro tak dobrze wygląda na 17 to 18 w ogóle będzie bomba.
-
- Samochód: Seat Ateca1,4 TSI DSG7 Xcellence
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 75 razy
Witam
Wszystko pięknie tylko powiedzcie mi dlaczego Seat nie ma lepszych zacisków hamulcowych
Też mam wyeksponowane tarcze i te wstrętne zaciski szukałem coś w firmach tuningowych ale na razie nic nie ma a w seacie to w ogóle zapomnij.
Pozdrawiam!
Wszystko pięknie tylko powiedzcie mi dlaczego Seat nie ma lepszych zacisków hamulcowych
Też mam wyeksponowane tarcze i te wstrętne zaciski szukałem coś w firmach tuningowych ale na razie nic nie ma a w seacie to w ogóle zapomnij.
Pozdrawiam!
-
- Samochód: VW Passat B8 1.8 TSI man. Highline
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Propozycja dla Moderatorów - może zrobić spin-off tego tematu w dziale "Nasze auta", gdzie użytkownicy wrzucaliby zdjęcia swoich aut na różnych alufelgach? Oczywiście z nazwą/modelem felgi. Czasami ciężko wybrać coś dla siebie, a wirtualne konfiguratory dają średni pogląd jak auto wygląda na felgach. Fajnie byłoby w takim dziale szukać inspiracji
- sailor 88
- Samochód: Nissan Qashqai E-POWER : był Seat Ateca 1,6TDI
- Podziękował: 94 razy
- Otrzymał podziękowań: 420 razy
Może coś takiego dla zamaskowania wstrętnych zaciskówpatryk7133 pisze: ↑26 sty 2018, 0:18Witam
Pozdrawiam!
https://pl.aliexpress.com/item/KUNBABY- ... autifyAB=0
darmowe hostingi serwerów minecraft
...Spieszmy się kochać diesel'e, tak szybko odchodzą...
-
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
- Podziękował: 945 razy
- Otrzymał podziękowań: 81 razy
Nie ma problemu, ale będą chętni, żeby wrzucać? Co o tym myślicie?wookash.p pisze: ↑13 lut 2018, 12:10Propozycja dla Moderatorów - może zrobić spin-off tego tematu w dziale "Nasze auta", gdzie użytkownicy wrzucaliby zdjęcia swoich aut na różnych alufelgach? Oczywiście z nazwą/modelem felgi. Czasami ciężko wybrać coś dla siebie, a wirtualne konfiguratory dają średni pogląd jak auto wygląda na felgach. Fajnie byłoby w takim dziale szukać inspiracji