Dla tych, co mają fantazję zmienić kolor znaczków/emblematów SEAT z przodu i z tyłu samochodu, załączam kilka zdjęć z mojej realizacji. Użyłem do tego czarnego matowego plastidipu (tzw. guma w sprayu) od K2. Jako że demontaż znaczków to nieco zachodu, postanowiłem zrobić to na aucie. Obkleiłem znaczki taśmą malarską dość dokładnie po obwodzie, wchodząc w szczeliny, następnie trochę gazetami wkoło, i nałożyłem kilka warstw koloru w odstępach 5 min. Tył wyszedł idealnie za pierwszym razem. Na przodzie dałem za dużo na pierwszą warstwę, przez co miałem delikatne zacieki. Następnego dnia zerwałem i pomalowałem na nowo. Chciałem "wyciszyć" i nieco zamaskować te emblematy, dlatego taki pomysł i realizacja. Widziałem też na forum, że inni też to zmieniali. Poza tym tuż po zrobieniu tego u siebie widziałem w swoim mieście na parkingu pod sklepem taką samą czerwoną atekę fr również z czarnymi znaczkami

ale w połysku. Nie wiem czy była to farba, czy folia. Ale ogólnie jak ktoś chce, to polecam. Fajnie byłoby zdjąć może jednak te znaczki i pomalować same te dwa kształty jakby "V", ale całościowo pomalowany prostokąt na aucie też jest spoko.