Ale to dalej nie rozwiązuje problemu braku oświetlenia z tyłu? To co opisałeś to dalej tylko wymiana na mocniejsze diody z przodu, dobrze rozumiem?sailor 88 pisze: ↑21 lip 2020, 0:05Jest jeszcze inna ścieżka poprawy oświetlenia na nogi i w bagażniku, bardziej profesjonalna, którą ostatecznie zastosowałem i polecam, bo ta pojedyncza dioda w lampce to nieporozumienie. Należy wymienić w lampce płytkę z jedną diodą na dedykowaną do tych lampek z trzema mocnymi diodami. W ojczystym kraju Volkswagena ktoś zauważył problem i firma HYPERCOLOR produkuje zamienniki do tych lampek, dlatego trzeba zamówić w DE (przysyłają w trzy dni). Lampkę po wyjęciu i odpięciu wtyczki, podważamy i zamieniamy wkład (płytkę z diodami). Operacja trwa kilka sekund, niczego nie trzeba odkręcać ani lutować, po prostu PLUG & PLAY. Temperatura barwowa 6500K, jest identyczna z oryginałem VW (chyba, że ktoś chce inną, to inny kolor zamawia). Polecam, bo wreszcie regulacja oświetlenia na nogi ma sens. Sprawdź tylko, czy masz takie same lampki jak w Atece.
Kupujemy to: https://www.hypercolor.de/LED-Replaceme ... udi-Module
To co, z tyłem się poddałeś czy zostawiłeś to co było (1 post w tym wątku) a przód zmieniłeś diody?