Ciekawy jestem, czy u kogoś działa dzielenie ekranu w AA (jak na obrazku). Funkcja ta ma tak ze dwa-trzy miesiące, od wersji AA 6.2.
Podobno powinna działać na systemach multimedialnych z ekranem powyżej 7 cali. Na razie na świecie można "odpalić" wspólnie mapę i Spotify, ale mają dorzucać kolejne opcje.
Sprawdzałem i pomimo spełnionych warunków nie jest ta funkcja u mnie dostępna. Może za jakiś czas.
Sprawa druga - jak dla mnie ciekawa i super przydatna - to użycie na kierownicy asystenta głosu. Okazuje się, że gdy mamy podłączony AA - kabelkiem niestety - ale mamy, to przyciśnięcie i przytrzymanie na 2-3 sek przycisku wywołuje asystenta Googla, a nie asystenta "z Hiszpanii". Różnica w komunikacji i zrozumieniu niebagatelna

. Być może już to Wam wiadomo, a jeżeli nie to polecam.
I trzecia sprawa - to moje pytanie. Gdy używam AA, cały ekran wygląda podobnie jak na zdjęciu poniżej. Jak z takiej pozycji wrócić do "wbudowanego systemu Infotainment" bez rozłączania kabelka. Np. gdybym chciał bez rozłączania AA zmienić ustawienia samochodu itp. Pewnie to proste, ale jakoś mi nie wychodzi