Spróbuj poprzedzić nazwę ulicy słowem ULICAzepp pisze: ↑24 kwie 2026, 17:31Witam
Problem z nawigacją.
Jak zaktualizować nawigację? W mojej od jakiegoś czasu nie można wpisać numeru domu. Wpisuję miasto /też nie wybiera po kilku literach/ > wpisuję ulicę /też nie wybiera po kilku literach/ i koniec, nie można wpisać nr domu. Seat Ateca 2023r.
Może ktoś wie co zrobić ? 607315390
pozdrawiam
Aktualizacja Map
-
Lu_83
- Samochód: Seat Ateca
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Re: Aktualizacja Map
Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG - 2023r model 24
-
Misiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2502 razy
Prawdopodobnie niewiele Ci to pomoże, a tym bardziej nie pocieszy, ale u mnie na początku (r. 2022) było identycznie i nawet nie pomagało wpisywanie pełnej nazwy ulicy (takie wtedy otrzymywałem porady) z imieniem patrona, czy "A.", ze słowem ulica, czy aleja, nie wyszukiwało dosłownie nic, nawet ulicy na której pracuję, czy znajdującej się obok i składającej się z jednego słowa. I wreszcie, po wielu miesiącach, może nawet i po ponad roku, naraz, nie wiem kiedy, bo w międzyczasie nie korzystałem, jakoś tak samo z siebie, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, spróbowałem się ponownie pobawić nawigowaniem na drugi koniec miasta, i zaczęło wyszukiwać nawet po fragmencie nazwy, mało tego, nawet bez wpisania miasta, które proponowało w podpowiedziach, o którą lokalizację mi chodzi. Nawigacja sama się nie aktualizowała (ta sama wersja), bo do dzisiaj nie udało mi się uruchomić aktualizacji nawet systemowych, więc to nie aktualizacja jest winna.zepp pisze: ↑24 kwie 2026, 17:31Witam
Problem z nawigacją.
Jak zaktualizować nawigację? W mojej od jakiegoś czasu nie można wpisać numeru domu. Wpisuję miasto /też nie wybiera po kilku literach/ > wpisuję ulicę /też nie wybiera po kilku literach/ i koniec, nie można wpisać nr domu. Seat Ateca 2023r.
Może ktoś wie co zrobić ? 607315390
pozdrawiam
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie 
-
Scooter10pl
- Samochód: Ateca FR FL 1.5 2020
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
A ktoś wie jak wyłączyć wyszukiwanie ulic w innych krajach? Totalnie bez sensu to działa…
-
geranium
- Samochód: SEAT ATECA 1.5 DSG
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 44 razy
- DarekWa
- Samochód: Seat Ateca XC 2.0 TSI 190 KM 4Drive DSG7 (RM20)
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
kupić nową kartę SD z mapami na Allegro od dobrego sprzedawcy.91Daro91 pisze:Dzień dobry
Nowe Mapy zajmują więcej niz 14,7gb i nie mieszczą się na karte Seata, co zrobić jak zaktualizować mapy?
Ja tak zrobiłem w '24 roku i całe aktualizacje mi na nią wchodzą teraz.
Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
-
geranium
- Samochód: SEAT ATECA 1.5 DSG
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 44 razy
bez problemu wchodzą
# ECE 4
Andorra, Österreich, Belgien, Kroatien, Tschechische Republik, Frankreich, Deutschland, Ungarn, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Niederlande, Polen, San Marino, Slowakei, Slowenien, Schweiz, Vatikanstadt

-
Lu_83
- Samochód: Seat Ateca
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Możecie podrzucić jakie macie najnowsze wersje mapy i oprogramowania dla aktualizacji chmurowych? U mnie coś pobierał i instalował w zeszłym tygodniu przez kilka dni ale nie zrobiłem fotki wersji przed.
Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG - 2023r model 24
- TomeL
- Samochód: Ateca FR 2.0 TSI FL
- Podziękował: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 32 razy
To inaczej. Czy moje kodowania przez OBDeleven mogly doprowadzić do "usterki mechanicznej" w 5F i braku aktualizacji map?
Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka