SEAT Media Control

Nagłośnienie, nawigacja, komunikacja między kierowcami
Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1784
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: SEAT Media Control

Post autor: Endrju » 10 mar 2018, 20:51

Niestety nie. Musi być kod dostępu z Wolfsburga.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Sponsor

Re: SEAT Media Control

Sponsor


Sasz80
Posty: 2
Rejestracja: 02 paź 2017, 17:57
Samochód: Seat Ateca

Re: SEAT Media Control

Post autor: Sasz80 » 25 mar 2018, 18:54

Słuchajcie,
Mam media system plus z wyświetlaczem kolorowym bez navi. Natknąłem się na allegro iż są do sprzedaży przednie Panele radia z navi . Czy zmiana przedniego panela z bebechami które mam wystarczy by dzialala nawigacja . Czy ktoś ma taką wiedze

Awatar użytkownika
sailor 88
Posty: 542
Rejestracja: 27 maja 2017, 9:33
Lokalizacja: Białystok
Samochód: Seat Ateca Style|1,6TDI |

Re: SEAT Media Control

Post autor: sailor 88 » 25 mar 2018, 19:47

Sasz80 pisze:
25 mar 2018, 18:54
Słuchajcie,
Mam media system plus z wyświetlaczem kolorowym bez navi. Natknąłem się na allegro iż są do sprzedaży przednie Panele radia z navi . Czy zmiana przedniego panela z bebechami które mam wystarczy by dzialala nawigacja . Czy ktoś ma taką wiedze
Oczywiście, że nie! Inne są "bebechy", nie tylko panel z przyciskami. Nie masz też anteny GPS.
Ateca Style|1,6TDI|Samoa Orange|Alcantara|Kamery 360|Martwy punkt|Full Link|Alarm|

Awatar użytkownika
paprotek
Posty: 465
Rejestracja: 08 cze 2017, 6:49
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Ateca FR 2.0 TSI DSG

Re: SEAT Media Control

Post autor: paprotek » 25 mar 2018, 20:31

sailor 88 pisze:
Sasz80 pisze:
25 mar 2018, 18:54
Słuchajcie,
Mam media system plus z wyświetlaczem kolorowym bez navi. Natknąłem się na allegro iż są do sprzedaży przednie Panele radia z navi . Czy zmiana przedniego panela z bebechami które mam wystarczy by dzialala nawigacja . Czy ktoś ma taką wiedze
Oczywiście, że nie! Inne są "bebechy", nie tylko panel z przyciskami. Nie masz też anteny GPS.
Antena GPS jest najmniejszym problemem. Musisz posiadać całą jednostkę centralną z nawigacją, odpowiednie okablowanie i połączenia z całą elektroniką samochodu oraz zaprogramowane w komputerze obsługę wszystkiego tego co jest z tym związane.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka


Sasz80
Posty: 2
Rejestracja: 02 paź 2017, 17:57
Samochód: Seat Ateca

Re: SEAT Media Control

Post autor: Sasz80 » 25 mar 2018, 20:38

Kiedyś miałem golfa v i tam jednostka centralna była zintegrowana jako całość tu panel jest oddzielnie a jednostka oddzielnie dlatego pytam bo może unifikacja działa w tej chwili

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1784
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: SEAT Media Control

Post autor: Endrju » 25 mar 2018, 23:29

Nie da rady, Nie będzie działało tak jak piszą koledzy wyżej.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Amadeusz
Posty: 88
Rejestracja: 04 sie 2018, 10:59
Samochód: Ateca 1.5TSI Style

Re: SEAT Media Control

Post autor: Amadeusz » 15 mar 2019, 16:37

Podpinał ktoś HUB usb (rozgałęźnik) do portu w Seacie będą działaly 2 źródła full link i pendrive (audiobook)? W moim modelu mam tylko jeden port.

Awatar użytkownika
tomal218
Posty: 183
Rejestracja: 19 sty 2018, 11:46
Lokalizacja: BYTOM
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI DSG FWD Xcellence MY18

Re: SEAT Media Control

Post autor: tomal218 » 15 mar 2019, 21:15

mam apke ale nie mam WLAN bo rok temu nie bylo takiej opcji i lipa-chyba ze jakis magic z forum mi zrobi WLAN hehe

Awatar użytkownika
Eldar
Posty: 130
Rejestracja: 27 lip 2017, 10:36
Lokalizacja: Barwałd Górny
Samochód: Seat Ibiza FR 2.0 TDI
Kontaktowanie:

Re: SEAT Media Control

Post autor: Eldar » 17 mar 2019, 0:51

Czasem można aktywować WLAN jeśli radio obsługuje.

lukasz-jaworzno
Posty: 75
Rejestracja: 14 sie 2017, 22:38
Lokalizacja: Jaworzno
Samochód: Seat Ateca Xcellence 2.0TDI DSG 190KM 4Drive DSG7

Re: SEAT Media Control

Post autor: lukasz-jaworzno » 11 kwie 2019, 20:45

Jak sprawdzić czy można uaktywnić wlan?


Wysłane za pomocą Tapatalk

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości