Aktualizacja Map

Nagłośnienie, nawigacja, komunikacja między kierowcami
patryk7133
Posty: 780
Rejestracja: 11 wrz 2017, 23:53
Lokalizacja: Nowa Ruda i Ludwigshafen
Samochód: Seat Ateca1,4 TSI DSG7 Xcellence Comfort+Assistant
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy

Re: Aktualizacja Map

Post autor: patryk7133 »

Dla zainteresowanych tym problemem wkleję tu kilka linków

Forum Seat Leon dokładnie mój problem ta sama jednostka sterująca i FW:
https://www.seat-leon.de/forum/threads/ ... 22.117533/

Tutaj forum Ateca ten sam problem:
https://www.ateca-forum.de/index.php?th ... /&pageNo=1
I
https://www.ateca-forum.de/index.php?th ... tet-nicht/

A tutaj ciekawe forum na temat całej grupy VW jest tam wszystko na temat aut VWG jeśli ktoś chce doinstalować Full Link za darmo czy obsługę głosową w swoim pojeździe z grupy VW tu znajdzie poradniki i potrzebne materiały:
https://www.digital-eliteboard.com/thre ... en.494360/

A tu film mojego autorstwa jak do wygląda:



Sponsor

Re: Aktualizacja Map

Sponsor


Awatar użytkownika
Eleonor
Posty: 196
Rejestracja: 12 paź 2019, 17:32
Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI DSG 2020 Rodium Grey
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 14 razy

Re: Aktualizacja Map

Post autor: Eleonor »

A powiedz co Ty tam klikasz ... ja widzę AutoMapa i tym odpalasz nawigację fabryczną ?

Obrazek

Wyjaśnij proszę
Ateca FR 1.5 TSI DSG - Rodium Grey 2020

Awatar użytkownika
tomal218
Posty: 566
Rejestracja: 19 sty 2018, 11:46
Lokalizacja: BYTOM
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI DSG FWD Xcellence MY18
Podziękował: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy

Re: Aktualizacja Map

Post autor: tomal218 »

Moja jest z konca 2017 i nie ma takich problemow tylko i wylacznie blad w obd11 nic poza tym
Nie wiem , nie znam się , nie orientuję się , zarobiony jestem !

Awatar użytkownika
DarekWa
Posty: 189
Rejestracja: 27 sty 2020, 19:20
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Seat Ateca XC 2.0 TSI 190 KM 4Drive DSG7
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy

Re: Aktualizacja Map

Post autor: DarekWa »

Eleonor pisze:A powiedz co Ty tam klikasz ... ja widzę AutoMapa i tym odpalasz nawigację fabryczną ?

Obrazek

Wyjaśnij proszę
ale to jest menu Apple Car Play z iPhone a nie menu nawigacji fabrycznej...

Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka


Awatar użytkownika
tomal218
Posty: 566
Rejestracja: 19 sty 2018, 11:46
Lokalizacja: BYTOM
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI DSG FWD Xcellence MY18
Podziękował: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy

Re: Aktualizacja Map

Post autor: tomal218 »

Hehe nie wieze naprawde !!!!!!to nie jest normalne! przeciez ma knefel nawigacji na radiu i to on wlacza navi i co z tego ze menu iphona dejcie se spokoj !
Ostatnio zmieniony 13 sty 2021, 12:29 przez tomal218, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem , nie znam się , nie orientuję się , zarobiony jestem !

Awatar użytkownika
tomal218
Posty: 566
Rejestracja: 19 sty 2018, 11:46
Lokalizacja: BYTOM
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI DSG FWD Xcellence MY18
Podziękował: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy

Re: Aktualizacja Map

Post autor: tomal218 »

Tak na filmie jest menu navi fabrycznej !!!!
Nie wiem , nie znam się , nie orientuję się , zarobiony jestem !

Awatar użytkownika
tomal218
Posty: 566
Rejestracja: 19 sty 2018, 11:46
Lokalizacja: BYTOM
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI DSG FWD Xcellence MY18
Podziękował: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy

Re: Aktualizacja Map

Post autor: tomal218 »

Eleonor pisze:
13 sty 2021, 8:55
A powiedz co Ty tam klikasz ... ja widzę AutoMapa i tym odpalasz nawigację fabryczną ?

Obrazek

Wyjaśnij proszę
Moze to kciuk i zludzenie hahaha
Nie wiem , nie znam się , nie orientuję się , zarobiony jestem !

patryk7133
Posty: 780
Rejestracja: 11 wrz 2017, 23:53
Lokalizacja: Nowa Ruda i Ludwigshafen
Samochód: Seat Ateca1,4 TSI DSG7 Xcellence Comfort+Assistant
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy

Re: Aktualizacja Map

Post autor: patryk7133 »

tomal218 pisze:
13 sty 2021, 11:42
Eleonor pisze:
13 sty 2021, 8:55
A powiedz co Ty tam klikasz ... ja widzę AutoMapa i tym odpalasz nawigację fabryczną ?

Obrazek

Wyjaśnij proszę
Moze to kciuk i zludzenie hahaha
Tak dokładnie mój kciuk zasłaniał tę ikonkę ale włączałem nawigację przyciskiem nawigacji 🙂

patryk7133
Posty: 780
Rejestracja: 11 wrz 2017, 23:53
Lokalizacja: Nowa Ruda i Ludwigshafen
Samochód: Seat Ateca1,4 TSI DSG7 Xcellence Comfort+Assistant
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy

Re: Aktualizacja Map

Post autor: patryk7133 »

tomal218 pisze:
13 sty 2021, 9:20
Moja jest z konca 2017 i nie ma takich problemow tylko i wylacznie blad w obd11 nic poza tym
A jaki masz nr: stacji i jaka wersja FW ? Bo tylko FW o nr: 0462T ma ten problem i stacja o nr: 5QA035846B
Ostatnio zmieniony 13 sty 2021, 20:39 przez patryk7133, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
tomal218
Posty: 566
Rejestracja: 19 sty 2018, 11:46
Lokalizacja: BYTOM
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI DSG FWD Xcellence MY18
Podziękował: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy

Re: Aktualizacja Map

Post autor: tomal218 »

patryk7133 pisze:
13 sty 2021, 19:00
tomal218 pisze:
13 sty 2021, 9:20
Moja jest z konca 2017 i nie ma takich problemow tylko i wylacznie blad w obd11 nic poza tym
A jaki masz nr: stacji i jaka wersja FW ? Bo tylko FW o nr: 0462T ma ten problem i stacja o nr: 5QA035846A
To ja mam inne jesli chodzi o multimedia

Obrazek
Chyba ze to co innego
Nie wiem , nie znam się , nie orientuję się , zarobiony jestem !

ODPOWIEDZ