Kontakty z telefonu

Nagłośnienie, nawigacja, komunikacja między kierowcami
Alcon
Samochód: SEAT ATECA 1.TSI
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Kontakty z telefonu

Post autor: Alcon »

Witam serdecznie.
Być może to jest śmieszne pytanie ale zastanawiam się dlaczego mając prawie 300 kontaktów w telefonie pobiera mi tylko 99. Czy ktoś z Was zna powód takiego działania. Nie bardzo wiem jakimi zasadami system się posługuje. W AA są wszystkie kontakty do dyspozycji. Proszę o jakąś podpowiedz czy w telefonie powinny być jakoś specjalnie zapisane może w jakiejś grupie?.
Pozdrawiam.

Sponsor

Kalinski

Kontakty z telefonu

Sponsor

Kalinski
Sponsor

AUTO-PAK

Kontakty z telefonu

Sponsor

AUTO-PAK

Misiek
Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
Podziękował: 1143 razy
Otrzymał podziękowań: 2504 razy

Re: Kontakty z telefonu

Post autor: Misiek »

Alcon pisze:
19 maja 2024, 18:45
Witam serdecznie.
Być może to jest śmieszne pytanie ale zastanawiam się dlaczego mając prawie 300 kontaktów w telefonie pobiera mi tylko 99. Czy ktoś z Was zna powód takiego działania. Nie bardzo wiem jakimi zasadami system się posługuje. W AA są wszystkie kontakty do dyspozycji. Proszę o jakąś podpowiedz czy w telefonie powinny być jakoś specjalnie zapisane może w jakiejś grupie?.
Pozdrawiam.
Skoro jest to dokładnie 99, to na pewno jest to ograniczenie do dwóch cyfr i więcej nie wczyta, nie zapamięta. AA działa inaczej, więc to ograniczenie nie działa. Tak jak LED'owe wskaźniki napięcia z trzema cyframi z "ruchomym" przecinkiem, czyli 6,55 V lub 9,55 zmierzy i wyświetli, ale 12,55 V już nie i będzie tylko 12,5, czyli za mało jak na sensowny odczyt.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie :lol:

Alcon
Samochód: SEAT ATECA 1.TSI
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Kontakty z telefonu

Post autor: Alcon »

Witam. Dzięki za odpowiedź ale sądzę, że powód takiej sytuacji jest zupełnie inny. W instrukcji pojazdu na stronie 265 są zapisane cechy urządzenia: " Książka telefoniczna zawierająca do 5000 kontaktów w zależności od systemu Infotainment". Nawet jeśli mam najgorszą wersję to i tak na pewno powinno być więcej niż 99. Pozdrawiam

ODPOWIEDZ