Android Auto

Nagłośnienie, nawigacja, komunikacja między kierowcami
marcinello16
Posty: 2
Rejestracja: 20 sie 2019, 22:00
Samochód: Ateca FR 1.5 TSI DSG

Re: Android Auto

Post autor: marcinello16 » 20 lis 2019, 22:57

U mnie na OnePlus 6 również miałem problemy z AA, ale wystarczyło zainstalować najnowszą wersję Beta oprogramowania i problem został rozwiązany.

Sponsor

Re: Android Auto

Sponsor


geranium
Posty: 139
Rejestracja: 10 lut 2019, 18:41
Samochód: SEAT ATECA 1.5 DSG

Re: Android Auto

Post autor: geranium » 21 lis 2019, 19:35

jest wersja 4.8.5943 dostepna na wszystkie platformy

Kod: Zaznacz cały

Variant
Architecture
Minimum Version
Screen DPI

4.8.594323-release 

November 19, 2019 
armeabi-v7a
Android 5.0+
nodpi

4.8.594324-release 

November 6, 2019 
arm64-v8a
Android 5.0+
nodpi

4.8.594327-release 

November 19, 2019 
x86
Android 5.0+
nodpi

4.8.594328-release 

November 19, 2019 
x86_64
Android 5.0+
nodpi


Awatar użytkownika
greg_the_lazy
Posty: 197
Rejestracja: 17 kwie 2018, 21:06
Lokalizacja: Warszawa, Ursus
Samochód: Ateca FR 1.4 TSI 7DSG - Rodium Grey

Re: Android Auto

Post autor: greg_the_lazy » 01 gru 2019, 0:50

marcinello16 pisze:U mnie na OnePlus 6 również miałem problemy z AA, ale wystarczyło zainstalować najnowszą wersję Beta oprogramowania i problem został rozwiązany.
Korzystasz może z Waze'a w AA, bo mam problem jakby nie łapał GPSa... Na GMaps działa super...

Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka

Ateca FR 1.4 TSI 7DSG - Rodium Grey

geranium
Posty: 139
Rejestracja: 10 lut 2019, 18:41
Samochód: SEAT ATECA 1.5 DSG

Re: Android Auto

Post autor: geranium » 11 gru 2019, 18:40

wyszła nowa wersja

Version: 4.9.594934-release (49594934)
arm64-v8a

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 2085
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Android Auto

Post autor: Endrju » 11 gru 2019, 19:38

Tu ładnie opisane co daje nowa wersja.
https://www.tabletowo.pl/android-auto-n ... -menu/amp/
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Awatar użytkownika
kiepero
Posty: 7
Rejestracja: 10 sty 2020, 9:53
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Seat Ateca 1,5 FR DSG7

Re: Android Auto

Post autor: kiepero » 13 lut 2020, 11:29

Witam, u mnie podobne problemy, z niewiadomych powodów restartuje mi się połączenie - wykonałem, 3 różne kable, najnowszy soft, próba z ze starszym softem, czyszczenie pamięci, caschu, włączyłem debugowanie USB, wyłączyłem optymalizacje aplikacji android auto, maps, spotify.
Telefon Huawei mate 20 pro. Skończyły mi się pomysły, ma może ktoś jakieś?
Dodatkowo mam pytanie czy ktoś miał takie problemy z Iphonem? czy może z IOSem wszystko działa normalnie?

Amadeusz
Posty: 140
Rejestracja: 04 sie 2018, 10:59
Samochód: Ateca 1.5TSI Style

Re: Android Auto

Post autor: Amadeusz » 13 lut 2020, 13:22

Sprawdź czy to tylko kwestia tego telefonu czy na innych jest podobnie. Odkąd kupiłem sobie Samsunga S10 u mnie są cyrki z połączeniami, ale na innych telefonach jest OK, wydaje mi się, że ich soft wymaga jakiś aktualizacji i nie za dobrze radzi sobie z nowszymi telefonami, będę o to pytał przy najbliższej wizycie w serwisie.

geranium
Posty: 139
Rejestracja: 10 lut 2019, 18:41
Samochód: SEAT ATECA 1.5 DSG

Re: Android Auto

Post autor: geranium » 13 lut 2020, 13:54

Amadeusz pisze:
13 lut 2020, 13:22
...Odkąd kupiłem sobie Samsunga S10 ...
osobiście mam S10 jaki S7 i ZERO problemów

moje zdanie jest takie że problemy mają ci którzy mają nie wiadomo jakie programy jakieś antywirusy czy inne podobne programy czy poblokowane udostępniania czy poblokowane usługi ale to tylko moje zdanie (wystarczyło po włączać usługi by problemy zniknęły jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ) i nikt się nie musi z nim zgadzać

PS.S7 jest zrotowana i z nią używam AA Mirror(np. Automapa..) i nic nie przerywa czy tego podobne sytuacje

Barton
Posty: 92
Rejestracja: 11 lip 2018, 7:18
Samochód: Ateca FR 1.4 4Drive DSG

Re: Android Auto

Post autor: Barton » 13 lut 2020, 18:11

Jak to u Google, u jednych działa normalnie, u innych są problemy.
Tutaj najnowsze doniesienia o błędach w AA
https://www.dobreprogramy.pl/Android-Au ... 06273.html

Awatar użytkownika
thecichy
Posty: 258
Rejestracja: 14 paź 2018, 18:38
Lokalizacja: Łódź
Samochód: Seat Ateca FR 2.0 TSI

Re: Android Auto

Post autor: thecichy » 13 lut 2020, 19:09

Barton pisze:
13 lut 2020, 18:11
Jak to u Google, u jednych działa normalnie, u innych są problemy.
...
Tak było, jest i będzie - za dużo marek, modeli urządzeń, platoform, wersji, interfejsów, kabli etc. etc.
Pytanie tylko komu "się trafi" ;)

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość