Android Auto

Nagłośnienie, nawigacja, komunikacja między kierowcami
Tomektr
Posty: 32
Rejestracja: 24 cze 2018, 14:01
Samochód: Seat Leon FR

Re: Android Auto

Post autor: Tomektr » 26 lut 2020, 19:07

Pixel to telefon Google tak jak Android Auto. Inne telefony mają Androida ale i swoje nakładki.

Sponsor

Re: Android Auto

Sponsor


Amadeusz
Posty: 140
Rejestracja: 04 sie 2018, 10:59
Samochód: Ateca 1.5TSI Style

Re: Android Auto

Post autor: Amadeusz » 27 lut 2020, 10:01

Czytanie wiadomości bez zmian dalej bełkot.

Awatar użytkownika
greg_the_lazy
Posty: 198
Rejestracja: 17 kwie 2018, 21:06
Lokalizacja: Warszawa, Ursus
Samochód: Ateca FR 1.4 TSI 7DSG - Rodium Grey

Re: Android Auto

Post autor: greg_the_lazy » 27 lut 2020, 13:11

A ja po każdym update'cie AA się bujam z jego uruchomieniem z uwagi na błąd po stronie telefonu (OnePlus 5), którego jeszcze nie OnePlus nie rozwiązał i pewnie nie rozwiąże tylko udostępni upgrade do Androida 10, który ma już wbudowany AA.

Z czytania wiadomości nie korzystam... :) Wkurza mnie, że wciąż nie ma SoundCloud'a pod AA i muszę korzystać z AnyAudio, a poprzednia aplikacja do ktorej mogłem podłączyć konto SC przestała działać na wyższych wersjach AA. :(
Ateca FR 1.4 TSI 7DSG - Rodium Grey

Awatar użytkownika
Frodo
Posty: 716
Rejestracja: 21 gru 2018, 13:19
Lokalizacja: Kraków
Samochód: Ateca FR 2.0 TSI R.I.P.?

Re: Android Auto

Post autor: Frodo » 01 mar 2020, 19:32

Coś nowego, parę dni temu AA zaktualizowało mi się normalnie przez Sklep Play! Pierwszy raz bez apkmirror! :D
Ateca 2.0 TSI FR, red, DCC, Comfort Asst.+, 360, preinstalacja haka i dodatkowe zabezpieczenie przed kradzieżą: stacyjka R.I.P.! :cry:

Barton
Posty: 92
Rejestracja: 11 lip 2018, 7:18
Samochód: Ateca FR 1.4 4Drive DSG

Re: Android Auto

Post autor: Barton » 01 mar 2020, 21:08

Frodo pisze:
01 mar 2020, 19:32
Coś nowego, parę dni temu AA zaktualizowało mi się normalnie przez Sklep Play! Pierwszy raz bez apkmirror! :D
A masz Androida 10? Bo właśnie w tej wersji AA jest już zaszyty w systemie i aktualizuje się samoczynnie.

chrapek
Posty: 10
Rejestracja: 16 gru 2019, 20:27
Samochód: Ateca 2.0TSI

Re: Android Auto

Post autor: chrapek » 01 mar 2020, 21:14

Na razie przejechałem na AA jakieś 350km i zero problemów. Telefon OnePlus 7 Pro. Uzywałem kabla oryginalnego i z aliexpress.

Jedyne co mnie zastanawia to.. jakość ekranu (a bardziej wyświetlania AA). Nie jest ostra, jest w niższej rozdzielczości. Kolega w cuprze oraz nawet w fordzie ma to samo, pytanie czy można cos z tym zrobić?

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 2090
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Android Auto

Post autor: Endrju » 01 mar 2020, 22:40

Barton pisze:
01 mar 2020, 21:08
Frodo pisze:
01 mar 2020, 19:32
Coś nowego, parę dni temu AA zaktualizowało mi się normalnie przez Sklep Play! Pierwszy raz bez apkmirror! :D
A masz Androida 10? Bo właśnie w tej wersji AA jest już zaszyty w systemie i aktualizuje się samoczynnie.
Ja mam Andka 10 i nie miałem AA w systemie.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Awatar użytkownika
Frodo
Posty: 716
Rejestracja: 21 gru 2018, 13:19
Lokalizacja: Kraków
Samochód: Ateca FR 2.0 TSI R.I.P.?

Re: Android Auto

Post autor: Frodo » 02 mar 2020, 15:58

Instalowałem AA na A9 z apkmirror. Jakiś czas temu dostałem A10, a aktualizacja AA pokazała się kilka dni temu w Sklepie Play – czyli już na A10, choć nie mam pojęcia czy/jak te rzeczy są powiązane.
Ateca 2.0 TSI FR, red, DCC, Comfort Asst.+, 360, preinstalacja haka i dodatkowe zabezpieczenie przed kradzieżą: stacyjka R.I.P.! :cry:

Awatar użytkownika
hetman72
Posty: 175
Rejestracja: 23 paź 2018, 19:52
Lokalizacja: Piła
Samochód: Seat ATECA FR 2.0 TSI DSG 4Drive Biały

Re: Android Auto

Post autor: hetman72 » 02 mar 2020, 21:11

chrapek pisze:
01 mar 2020, 21:14
Telefon OnePlus 7 Pro. Uzywałem kabla oryginalnego i z aliexpress.

Jedyne co mnie zastanawia to.. jakość ekranu (a bardziej wyświetlania AA). Nie jest ostra, jest w niższej rozdzielczości. Kolega w cuprze oraz nawet w fordzie ma to samo, pytanie czy można cos z tym zrobić?
Telefon ten sam i potwierdzam, jest OK.
A co do rozdzielczości ekranu, jest ona FATALNA, wystarczy popatrzeć na fonty, jakie są poszarpane w interfejsie.
Myślę, że nic więcej z tego nie wyciśnie się.
Seat ATECA FR 2.0 TSI DSG 4Drive Biały

marcin0921
Posty: 3
Rejestracja: 04 mar 2020, 20:32
Samochód: Seat Leon 3 Black FR

Re: Android Auto

Post autor: marcin0921 » 04 mar 2020, 20:36

Cześć Wszystkim!
Jestem nowym posiadaczem leona z fabrycznym full linkiem i nawigacją. Zastanawiam się, czy u Was też w połowie przypadków full link ładuje się w nieskończoność, a nawigacja fabryczna potrafi ładować się 10min??
Czasem przytrzymanie przycisku włączania radia działa, czasem nie.. dodatkowo jak to się zawiesza to również nie działa funkcjonalność telefonu.. Totalna porażka, bo w zasadzie poza radiem i przeglądaniem informacji o spalaniu całość jest nieprzydatna.
Czy ktoś ma jakąś radę na to? :(
Załączam zdjęcie jak to wygląda.


Obrazek

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość