Dokładnie. Jednak strasznie wolno idą jakieś wiadomości. Ostatnio dzwoni gość z salonu umówić mnie na jazdę próbną Formentorem. Pytam go czy wie kiedy będzie można zobaczyć fl-a i kiedy ruszają zamówienia. A Pan mówi że nie mają jeszcze cennika i niewiadomo kiedy będzie. To ja mu na to że ja cennik mam na mejlu od 2 dni.YoursTruly pisze: ↑09 cze 2024, 10:34Źródło: https://seatmedia.pl/aktualnosci/seat-n ... losci-2758Arona i Ibiza przejdą lifting w 2025 roku, a w nadchodzących miesiącach marka wprowadzi na rynek nową wersję SEAT-a Leona. Modernizację przejdzie również Ateca.
Czas oczekiwania na Atekę
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Seat Ateca FL 1.5 TSI 150KM
- Podziękował: 91 razy
- Otrzymał podziękowań: 157 razy
Re: Czas oczekiwania na Atekę
Jest- Seat Ateca FL 1.5 TSI ACT DSG7 150KM Xperience - SPRZEDAM https://autoplac.pl/oferta/seat/ateca/A ... Gdq4PEU8Tx
Był - Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Był - Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
-
- Samochód: Niestety nie Ateca
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Witam wszystkich
Czy ktoś orientuje się do kiedy można zamawiać Atecę do produkcji? Są już może jakieś przecieki? Bo promocje na auto chodzą dość wysokie tak jakby planowali powoli wycofanie modelu, a swój egzemplarz (raczej Cupra, ale Seat też nie będzie gorszym wyborem) chciałem zamawiać dopiero na wiosnę w specyfikacji jaka raczej się nie trafia na placach, i martwię się że jak przyjdzie do zamówienie to może być już za późno, a sprzedawcy niestety nie chcą (lub nie mogą) nic powiedzieć i naciskają żeby brać teraz.
Czy ktoś orientuje się do kiedy można zamawiać Atecę do produkcji? Są już może jakieś przecieki? Bo promocje na auto chodzą dość wysokie tak jakby planowali powoli wycofanie modelu, a swój egzemplarz (raczej Cupra, ale Seat też nie będzie gorszym wyborem) chciałem zamawiać dopiero na wiosnę w specyfikacji jaka raczej się nie trafia na placach, i martwię się że jak przyjdzie do zamówienie to może być już za późno, a sprzedawcy niestety nie chcą (lub nie mogą) nic powiedzieć i naciskają żeby brać teraz.
-
- Samochód: Skoda
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 32 razy
W Cuprze na pewno już nie można zamawiać Cupra Ateca. Ja zamówiłem 34 tydzień pełną opcję bez panoramy i grzanej szyby bo nie można już było brać i produkcja trwała 5 tygodni. Auto było już wyprodukowane w 39 tygodniu w czwartek. Transport na plac dilera trwał równo tydzień. Czekam na odbiór.
-
- Samochód: Niestety nie Ateca
- Otrzymał podziękowań: 0
gratuluję autkaLuk4as pisze: ↑wczoraj, 13:05W Cuprze na pewno już nie można zamawiać Cupra Ateca. Ja zamówiłem 34 tydzień pełną opcję bez panoramy i grzanej szyby bo nie można już było brać i produkcja trwała 5 tygodni. Auto było już wyprodukowane w 39 tygodniu w czwartek. Transport na plac dilera trwał równo tydzień. Czekam na odbiór.
a z brakiem możliwości zamawiania to mnie zasmuciłeś no nic, pozostaje liczyć że wiosną będą jeszcze dostępne jakieś egzemplarze, najwyżej pójdę na kompromis z wyposażeniem.
-
- Samochód: Seat Ateca 1,5 TSI DSG
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Wiosny nie doczekają. Dziś kupisz Cuprę w cenie Seata + dobre finansowanie, jak potrzebujesz.
-
- Samochód: Skoda
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 32 razy
Mysle ze nawet 20k taniej niz SeatsBlues Brothers pisze: ↑wczoraj, 21:49Wiosny nie doczekają. Dziś kupisz Cuprę w cenie Seata + dobre finansowanie, jak potrzebujesz.
Warto tez uwazac na te dobre finansowanie, mLeasing dal mi lepsze finandowanie niz Cupra