Ceny u dealerów

Wszelkie dyskusje związane z zakupem Seata Ateca i Cupry Ateca
Maper
Samochód: Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG
Podziękował: 9 razy
Otrzymał podziękowań: 16 razy

Re: Ceny u dealerów

Post autor: Maper »

Nie kupiłbym, bo takiej możliwości obecnie już nie ma.

Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG graphite grey 2025r. (+ składany hak, ogrzewanie postojowe, pakiet wspomagania XL, navi, kokpit 10,25", elektr. reg. fotela, kamery 360* i kilka innych drobiazgów)

Sponsor

Kalinski

Sponsor

Kalinski
Sponsor

AUTO-PAK

Sponsor

AUTO-PAK

Pit
Samochód: Seat Ateca 2.0 tsi
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: Pit »

Maper pisze:
05 cze 2025, 16:04
Pit pisze:
05 cze 2025, 14:02
w kwestii tego czy można łączyć koło zapasowe i dwupoziomową podłogę bagażnika udzielali sprzecznych odpowiedzi.
Kiedy próbowałem połączyć te dwie opcje w konfiguratorze online, to się nie dało. Ale sprzedawca powiedział, że jest to możliwe. Później twierdził, że przepchnął to niejako na siłę, ale ostatecznie odebrałem niedawno samochód i zarówno koło zapasowe, jak i regulowaną podłogę mam.
Wiedziałem, że konfigurator nie pozwala na połączenie podłogi i koła, stąd moje pytanie do dealerów. Ale znalazłem przynajmniej jeszcze jedną kombinację opcji która jest oczywiście poprawna, a której on nie pozwala połączyć. Ogólnie ten konfigurator jest dość słaby, np. w Renault jeśli jest jakaś opcja która zmienia wygląd wewnętrzny czy zewnętrzny, to po jej dodaniu zmienia się też obraz w konfiguratorze. A w Seat zmienia się chyba tylko kolor. W każdym razie dealerzy też nie wykazuję się specjalnie lepszą wiedzą niż konfigurator, choć większość odpowiedziała że można połączyć podłogę z kołem, to kilku odpowiedziało że nie jest to możliwe. Jeśli ktoś jest kompletnie zielony, to komu ma wierzyć?
Seat Ateca 2.0 TSI

Luk4as
Samochód: Skoda
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 53 razy

Post autor: Luk4as »

Czego nie wiesz to Ci wytlumacze

pawel_k
Samochód: Niestety nie Ateca
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0