Coraz większe rabaty. Co wy na to ?

Nie zartuj dobie. Czesci to nie problem. Mechanicznie Atreca to Karoq, Tiguan, Scala itd. Jedyne zmartwienie to moglbys miec z lampami ori i blachami za 10 lat, ale ja mam Fabie 2 sprzed FL bo 2008 rok i msm czesci blacharskie i lampy ori dostepne.
W takim razie jedno drugiemu przeczy
O części raczej nie ma się co martwić, bo przecież będzie Cupra Ateca z tymi samymi silnikami i resztą gratów, może poza niektórymi elementami nadwozia, czy dekorami, do diesla dopasuje się coś z innych VAGów.Rafiner pisze: ↑13 lip 2023, 0:21Nie zartuj dobie. Czesci to nie problem. Mechanicznie Atreca to Karoq, Tiguan, Scala itd. Jedyne zmartwienie to moglbys miec z lampami ori i blachami za 10 lat, ale ja mam Fabie 2 sprzed FL bo 2008 rok i msm czesci blacharskie i lampy ori dostepne.
Czesci czy sereis to zaden afgument na nie, za kupnej Ateki.
Dokładnie. Szczerze, to ja bym kupił Karoqa lub Tiguana gdyby nie cena. Pierwszym wyborem Tiguan, ale dopiero w wersji Highline wygladal ok i mial dobre wyposazenie, a Skoda nie dawala takich upustow jak Seat, stad najlepszym wyborem byla Ateka, dziwne ze tak malo ich jezdzi, zwlaszcza ze z perspektywy czasu jest najladniejsza z tych aut patrzac na 2019 rok.krowka1978 pisze: ↑04 paź 2023, 23:07U mnie w okolicy jeździ biała FR-ka po lifcie i golas służbowy przedlift. Ogólnie na trasie rzadkość, tak jak i 500X. Chociaż dziś jeżdżąc trafiłem na 2x 500X po lifcie i 0 Atec . Łatwiej trafić na Karoq-a, Tiguanów pełno.