UPDATE:
Nowy Formentor i Leon.
Konfiguratory za tydzień. Pierwsze egzemplarze w połowie roku.
Design mnie nie powala, chociaż ma smaczki. Niestety, narazie brak godnego następcy dla Ateca.
W zasadzie nie nowe tylko faceliftrybsko pisze: ↑29 kwie 2024, 21:27Leci, 12k widzów i hiszpański angielskiA myślałem, że hinduski jest gorszy...
![]()
UPDATE:
Nowy Formentor i Leon.
Design mnie nie powala, chociaż ma smaczki. Niestety, narazie brak godnego następcy dla Ateca.
O Atece ani słowa, nie będą się chwalić, że są plany na wygaszenie produkcji, ale dziwne, że nie wspomnieli o Terramarze, którego wprowadzenie na rynek jest cały czas odwlekane.rybsko pisze: ↑29 kwie 2024, 21:27Leci, 12k widzów i hiszpański angielskiA myślałem, że hinduski jest gorszy...
![]()
UPDATE:
Nowy Formentor i Leon.
No ciekawe, ciekawe, trochę bez sensu jakby mieli klepać i starego Leona dla Seata i Nowego dla Cupry, ale może, może. Zwłaszcza jeśli produkcja jednego i drugiego będzie w innych miejscach. Jeśli faktycznie zamierzają wygaszać Seata, to może to mieć jakiś sens, jeśli stary Seat Leon będzie sprzedawany wyraźnie taniej, ale z drugiej strony coraz częściej mówi się, że jednak plany się zmieniają i sprzedaż Seata idzie tak świetnier4m pisze: ↑30 kwie 2024, 0:05W zasadzie nie nowe tylko facelifti prezentacja oczywiście dotyczy tylko marki Cupra. Formentor to wiadomo model bez odpowiednika w Seacie natomiast co do Cupry Leona to nie zapowiada się aby ten sam FL dostał także Seat Leon.
W ogóle strasznie dziwna ta sytuacja w Seacie jest, ale o tym jest osobny temat.