Niestety - nie działa. Dodatkowo:
1. byłem w serwisie (bo kuna przegryzła przewody od Start/Stop) i stwierdzili, że generalnie to brak czyjnika ale doradca stwierdził,że się zorientuje bo może można coś domówić i będzie działać. Zobaczymy.
2. generalnie stwierdził, że czasym że w samochodach było wszystko, tylko zablokowane softowo, się zmieniły - wiadomo pandemia i brak elektroniki
3. odnośnie konfiguracji auta ważne może być obejrzenie daty produkcji na szybach. Ja kupiłem samochód z datą produkcji 2024, a na szybach jest 2023 i to wyjaśnia brak paru drobiazgów - typu czujnik deszczu, że prawe lusterko nie obniża się itp. Niestety to jest trochę efekt kupowania na odległość.
4.Inna sprawa, że to wyżej to są raczej "kombinacje facetów", bo podsumowując to, jak ktoś jak ja, potrzebuje samochód z wysokim siedzeniem (problemy z kręgosłupem), spora buda, rozsądny poziom ergonomii i estetyki, cena nie wywalona w kosmos, mocny silnik nie jest priorytetem to po tych 8 tys. km i dłuższych objazdowych wakacjach stwierdzam że to był całkiem niezły wybór