Ceny u dealerów
-
Raffinsky
- Samochód: Ateca 1.4 TSI 150 ACT Y2017
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Ceny u dealerów
Cześć,
jesteśmy na etapie kupna nowej Atecki i analizujemy oferty dealerów. Chciałbym zapytać czy ktoś ostatnio kupował i mógłby podzielić się informacją o cenie / wersji.
Ja póki co dostałem cenę 122.800 za wersję 1.5 TSI Style w metaliku, manual, 2WD, pakiet zimowy z podgrzewaną szybą, pakiet comfort+ (kamera tył, czujniki przód).
jesteśmy na etapie kupna nowej Atecki i analizujemy oferty dealerów. Chciałbym zapytać czy ktoś ostatnio kupował i mógłby podzielić się informacją o cenie / wersji.
Ja póki co dostałem cenę 122.800 za wersję 1.5 TSI Style w metaliku, manual, 2WD, pakiet zimowy z podgrzewaną szybą, pakiet comfort+ (kamera tył, czujniki przód).
-
Blues Brothers
- Samochód: Seat Ateca 1,5 TSI DSG
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 36 razy
Re: Ceny u dealerów
Sprawdź pozostałe auta , nawet te na drugim końcu Polski.
Przy zakupie poprzedniego auta wyjazd 400 km od domu dał mi oszczędność 5000zł
Przy zakupie poprzedniego auta wyjazd 400 km od domu dał mi oszczędność 5000zł
-
Bonifacy
- Samochód: Seat Ateca 1.5 DSG Xperience
- Podziękował: 48 razy
- Otrzymał podziękowań: 65 razy
Ja, gdy kupowałem, rozesłałem maile do salonów z południowej Polski z zapytaniem o cenę. Dostałem kilka odpowiedzi, wybrałem najkorzystniejszą.
-
Blues Brothers
- Samochód: Seat Ateca 1,5 TSI DSG
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 36 razy
Na stronie Seata są wszystkie dostępne auta. Można poszukać najlepszą konfigurację w naszym budżecie. Lokalizacja jest drugorzędną.
Dalsza negocjacja w wybranym ASO - obowiązkowa
, jak nie upust,bto dodatkowe opony lub przegląd/ wymiana oleju po 2-3 tys km.
Dalsza negocjacja w wybranym ASO - obowiązkowa
-
Raffinsky
- Samochód: Ateca 1.4 TSI 150 ACT Y2017
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Zapytania rozesłane i wychodzi póki co, że wycieczki po kraju raczej się nie opłacają. Nurtuje mnie jednak jak blisko granicy bólu są takie mailowe oferty. W ofercie, którą rozpatruje dostałem już informację, ze to max ile da się zrobić i jestem ciekaw jak dużo Wam udało się wynegocjować. Nie mam tu na myśli tylko ceny, ale właśnie dodatków, o których wspominacie.