Hak holowniczy

Wszelkie dyskusje związane z zakupem Seata Ateca i Cupry Ateca
Awatar użytkownika
michal 76
Posty: 272
Rejestracja: 07 maja 2017, 10:04
Lokalizacja: Ostrołęka
Samochód: Seat Ateca 1.4 DSG XCELLENCE 4 Drive VW Passat

Re: Hak holowniczy

Post autor: michal 76 » 16 sty 2019, 18:46

I jeszcze jedno jak piszą chłopaki powyżej trzeba zrobić badanie techniczne i odwiedzić Wydział Komunikacji

Sponsor

Re: Hak holowniczy

Sponsor


A-Teczka
Posty: 39
Rejestracja: 18 gru 2017, 19:49
Samochód: Ateca FR 1.4TSI DSG 4Drive, Velvet Red

Re: Hak holowniczy

Post autor: A-Teczka » 16 sty 2019, 19:14

Można zapytać w którym ASO to robiłeś i na ile wycenili robocizne?

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka


Luk4as
Posty: 588
Rejestracja: 09 sie 2017, 21:00
Samochód: Skoda

Re: Hak holowniczy

Post autor: Luk4as » 16 sty 2019, 19:52

Uuu to nie tak tanio. Myslalem ze za 1000 zl sie zamknie z takim promocyjnym hakiem. Szkoda nerwow

Michal 76 a Ty miales przygotowanue pod hak ? Moze jak jest przygotowanie to ta puszka jest juz w aucie ?

Awatar użytkownika
michal 76
Posty: 272
Rejestracja: 07 maja 2017, 10:04
Lokalizacja: Ostrołęka
Samochód: Seat Ateca 1.4 DSG XCELLENCE 4 Drive VW Passat

Re: Hak holowniczy

Post autor: michal 76 » 16 sty 2019, 20:01

Luk4as pisze:
16 sty 2019, 19:52
Uuu to nie tak tanio. Myslalem ze za 1000 zl sie zamknie z takim promocyjnym hakiem. Szkoda nerwow

Michal 76 a Ty miales przygotowanue pod hak ? Moze jak jest przygotowanie to ta puszka jest juz w aucie ?
Nie miałem i nie ma tego modułu i kabli w samochodzie, trzeba to podokładać. Dla porównania Westfalia wypinana z modułem podłączanym z przodu ( jak ten oryginalny bez cięcia kabli) wycenili mi na 2200zł
Ostatnio zmieniony 16 sty 2019, 20:09 przez michal 76, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
michal 76
Posty: 272
Rejestracja: 07 maja 2017, 10:04
Lokalizacja: Ostrołęka
Samochód: Seat Ateca 1.4 DSG XCELLENCE 4 Drive VW Passat

Re: Hak holowniczy

Post autor: michal 76 » 16 sty 2019, 20:02

A-Teczka pisze:
16 sty 2019, 19:14
Można zapytać w którym ASO to robiłeś i na ile wycenili robocizne?

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Białystok robocizna + przegląd 1150zł jest z tym dużo zabawy, instalacja jest zdobiona jak przewidzi producent bez żadnego cięcia kabli ( mam tu na myśli montaż z najtańszymi modułami gdzie wpinasz się w kable od świateł z tyłu samochodu).

Awatar użytkownika
paprotek
Posty: 473
Rejestracja: 08 cze 2017, 6:49
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Ateca FR 2.0 TSI

Re: Hak holowniczy

Post autor: paprotek » 16 sty 2019, 20:11

Michał czyli w sumie wyszło Cię to więcej niż gdyby hak był zamówiony w konfiguracji?:/

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka


Awatar użytkownika
michal 76
Posty: 272
Rejestracja: 07 maja 2017, 10:04
Lokalizacja: Ostrołęka
Samochód: Seat Ateca 1.4 DSG XCELLENCE 4 Drive VW Passat

Re: Hak holowniczy

Post autor: michal 76 » 16 sty 2019, 20:18

W serwisie zostawiłem nie całe 3tys za wszystko+ hak 500zł razem 3,5 tys. Hak w cenniku 3,3zł

Luk4as
Posty: 588
Rejestracja: 09 sie 2017, 21:00
Samochód: Skoda

Re: Hak holowniczy

Post autor: Luk4as » 17 sty 2019, 8:15

i bez stresu i zmartwień czy nie spartaczyli. Ja myślałem, że do tego haka za 500 zł trzeba dorzucić np 300 zł za montaż i np 100 zł za przycisk i po sprawie ;)

Awatar użytkownika
michal 76
Posty: 272
Rejestracja: 07 maja 2017, 10:04
Lokalizacja: Ostrołęka
Samochód: Seat Ateca 1.4 DSG XCELLENCE 4 Drive VW Passat

Re: Hak holowniczy

Post autor: michal 76 » 17 sty 2019, 21:09

Luk4as pisze:
17 sty 2019, 8:15
i bez stresu i zmartwień czy nie spartaczyli. Ja myślałem, że do tego haka za 500 zł trzeba dorzucić np 300 zł za montaż i np 100 zł za przycisk i po sprawie ;)
No nie jeszcze moduł kable i trzeba wypatroszyć pół samochodu, bo kable podpięte z przodu. Co do roboty to bez uwag z mojej strony wszystko ok, pomimo że chłopaki do Ateci montowali pierwszy hak

A-Teczka
Posty: 39
Rejestracja: 18 gru 2017, 19:49
Samochód: Ateca FR 1.4TSI DSG 4Drive, Velvet Red

Re: Hak holowniczy

Post autor: A-Teczka » 17 sty 2019, 23:41

Ale jeśli ktoś ma preinstalacje do haka to chyba nie trzeba robić tego podłączenia z przodu tylko wszystko powinno być schowane z tylu pod tapicerka w bagażniku?

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka


Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Frodo i 1 gość