Transmisja danych esim

Dyskusje na temat Cupry Ateca I generacji (2018-)
Czup
Posty: 2
Rejestracja: 28 cze 2021, 9:00
Samochód: Cupra Ateca 2021
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Transmisja danych esim

Post autor: Czup »

Czy działa u Was transmisja danych? Pytam, bo u mnie nie działa od kilku dni i nie wiem czy problem mój czy globalny...



Sponsor

Re: Transmisja danych esim

Sponsor


Bonifacy
Posty: 351
Rejestracja: 18 mar 2020, 12:27
Samochód: Seat Ateca 1.5 DSG Xperience
Podziękował: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy

Re: Transmisja danych esim

Post autor: Bonifacy »

Bonifacy pisze:
29 cze 2021, 16:48
Ale napisałem do nich wczoraj, kazali podać dane i opisać problem, tyle że nie odpowiedzieli.
Dziś, czyli po sześciu tygodniach (!) dostałem odpowiedź:

"Bardzo proszę o wizytę w warsztacie, aby mógł zresetować OCU i skonfigurować go za pomocą narzędzia ODIS".

Tyle że już wszystko działa

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 2996
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca FL 1.5 TSI 150KM
Podziękował: 23 razy
Otrzymał podziękowań: 77 razy

Re: Transmisja danych esim

Post autor: Endrju »

U mnie rano wszystko było ok.
Za ten post autor Endrju otrzymał podziękowanie:
Czup (11 sie 2021, 10:37)
Ocena: 5.88%
Jest- Seat Ateca FL 1.5 TSI ACT DSG7 150KM Xperience
Był - Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Obrazek

Luk
Posty: 6
Rejestracja: 24 cze 2021, 19:47
Samochód: Seat Ateca
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Transmisja danych esim

Post autor: Luk »

Obrazek

[url=https://ibb.co/zs6MrG3]Obrazek[/url
Nadal jakieś błędy występują czy macie też takie problemy

Bonifacy
Posty: 351
Rejestracja: 18 mar 2020, 12:27
Samochód: Seat Ateca 1.5 DSG Xperience
Podziękował: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy

Re: Transmisja danych esim

Post autor: Bonifacy »

Masz ustawiony najwyższy stopień prywatności, musisz zmienić na najniższy - wszystko dostępne, czy jak się tam nazywa

ODPOWIEDZ