Witam, tak w skrócie...
Autko odebrałem na koniec października. Wersja 1,5 bez podwójnej podłogi i z kołem zapasowym.
Szukając maty do bagażnika nie mogłem znaleźć produktu, który wypełni obie wnęki w bagażniku. Czytając nasze forum i różne grupy na FB też nic nie znalazłem. Dlatego też postanowiłem się podzielić informacją -co udało mi się znaleźć:
Z tego co wyczytałem nie tylko ja miałem problem żeby coś takiego zamówić więc mam nadzieję że komuś się przyda info
Mata nie jest za gruba, ale wydaje się solidna. Dziś po wyjęciu z folii jak dla mnie śmierdzi, ale nie taka gumą gumą tylko tak inaczej. Nie potrawie wytłumaczyć Zostawiam ją w garażu na dwa dni i zobaczę, czy wywietrzeje. Jak coś to dam znać
Mata bagażnika - napęd na przód
-
- Samochód: Seat Ateca 1.5 DSG Xperience
- Podziękował: 43 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
Re: Mata bagażnika - napęd na przód
Ja nie szukałem maty z dwoma uchami, bo niezakryta jedna wnęka pozwala na umieszczenie w niej gaśnicy i swobodne podnoszenie podłogi. Ale może rzeczywiście ktoś ma gaśnicę w innym miejscu i będzie mu służyła taka mata, jak Twoja.
- Ocena: 4.76%
-
- Samochód: Cupra Ateca 1,5 TSI
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Mata bagażnika - napęd na przód
No też jest opcja tyle, że ja z lewej mam gniazdka. Co za tym idzie gaśnica jest w prawej wnęce. Co do ponoszenia podłogi to ja nie widzę takiej potrzeby. Wręcz mam nadzieję że nie będę musiał jej podnosić, przynajmniej przez najbliższe 3 lata - do przeglądu
Cupra Ateca 1,5 TSI
Październik 2024
Październik 2024