Dla zainteresowanych ochroną lakieru - poszły full folie na całość + ceramika na felgi, zaciski, końcówki wydechu + zabezpieczenie środka.

Jak temat Twojego egzemplarza? Wszystko zgodnie z planem? Nie pochwaliłeś się
Niestety nadal czekam. Jakiś poślizg wystąpił. Nie dojechała moja jeszcze. Pochwale się jak odbiorę bankowo
Wyglada na to ze nie załapie się mimo wszystko na nowa kiere. Są pozytywne informacje odnośnie ceny oraz finansowania. Udało się zejść z zakładanego budżetu a to mnie cieszy. Rata będzie niższa niż planowodzwoniec pisze:![]()
wychodzi na to, że miałem sporo szczęścia - wraz z moją zjechał jeszcze jeden egzemplarz, który był niezgodny z zamówieniem...
Trzymam kciuki za owocne rozwiązanie - wyjdzie z tego poślizgu jakiś pozytyw? Np. przyciski na kierownicy?

No i od razu przyjemniej się czekaKkammill pisze: ↑11 lis 2020, 18:25Wyglada na to ze nie załapie się mimo wszystko na nowa kiere. Są pozytywne informacje odnośnie ceny oraz finansowania. Udało się zejść z zakładanego budżetu a to mnie cieszy. Rata będzie niższa niż planowodzwoniec pisze:![]()
wychodzi na to, że miałem sporo szczęścia - wraz z moją zjechał jeszcze jeden egzemplarz, który był niezgodny z zamówieniem...
Trzymam kciuki za owocne rozwiązanie - wyjdzie z tego poślizgu jakiś pozytyw? Np. przyciski na kierownicy?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk