Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
-
B_A_R_T
- Samochód: SKODA OCTAVIA
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
Tym razem pożegnam wszystkich.
Niestety mój sprzedawca skutecznie przetestował mój układ nerwowy i okazało się że na auto trzeba jeszcze długoooo czekać w związku z czym zrezygnowałem z zakupu Ateki. Od tygodnia ciesze się jazdą Skodą Karoq Sport Line:) Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokości.
Niestety mój sprzedawca skutecznie przetestował mój układ nerwowy i okazało się że na auto trzeba jeszcze długoooo czekać w związku z czym zrezygnowałem z zakupu Ateki. Od tygodnia ciesze się jazdą Skodą Karoq Sport Line:) Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokości.
-
Misiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2504 razy
Endrju - RATUNKU ! ! ! Znów to samo ! Oj, przydało by się wielkie czyszczenie śmieci 
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie 
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy
-
Misiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2504 razy
Endrju - RATUNKU ! ! ! Znów to samo, znów te nieszczęsne "cycopeje" ! Oj, przydało by się wielkie sprzątnie śmieci ! 
- Ocena: 4.76%
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie 
- Endrju
- Moderator
-
blinket
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI Manual Xperience 2022
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
Cześć wszystkim! W połowie sierpnia dołączyłem do grona właścicieli Seata Ateki. Auto z 2022, silnik 1.5 TSI w manualu, wersja Xperience, kolor Lava blue.
Ogólnie jestem miłośnikiem starych Beemek (mam jeszcze Z3 Roadster 2.8 z 1999 i E36 Touring 323i z 1998), ale trzeba było kupić jakiś dupowóz, bo za miesiąc drugie dziecko pojawi się w domu
Nowe auto wybierałem nieprzyzwoicie długo... i cieszę się, że już mam to za sobą
Alternatywnie do Ateki brałem pod uwagę jeszcze takie auta jak Kia Proceed GT, VW Tiguan, Skoda Karoq, Toyota Camry Hybrid, Cupra Formentor, ale biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw zdecydowałem się na Atekę. Pierwsze wrażenia jak najbardziej na plus, fajne rodzinne auto. Podoba mi się zarówno z zewnątrz jak i w środku, jest przestronne, świetnie wyposażone, dobrze się prowadzi, mało pali (w porównaniu do moich 6-cylindrowych wolnossących BMW). Nie musi mi dawać jakiś super emocji za kierownicą - od tego mam np. Zetkę 
Mam nadzieję, że tu u Was fajna atmosfera!
Ogólnie jestem miłośnikiem starych Beemek (mam jeszcze Z3 Roadster 2.8 z 1999 i E36 Touring 323i z 1998), ale trzeba było kupić jakiś dupowóz, bo za miesiąc drugie dziecko pojawi się w domu
Mam nadzieję, że tu u Was fajna atmosfera!
- Endrju
- Moderator
Witaj. Fajnie że dołączyłeś do naszego grona. Gratulacje wyboru auta i oczywiście faktu że zostaniesz tata po raz kolejny.