Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
-
- Samochód: Ateca 1.5 TSI manual
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
Witam wszystkich Ateciaków
W dniu dzisiejszym, złożone zamówienie na Atece 1.5 TSI Manual Style z dodatkowym wyposażeniem. Czas oczekiwania na Ateciątko 2-3 miesięce.
W dniu dzisiejszym, złożone zamówienie na Atece 1.5 TSI Manual Style z dodatkowym wyposażeniem. Czas oczekiwania na Ateciątko 2-3 miesięce.
-
- Samochód: Opel
Witam na grupie.Mam zamiar kupić Seata Atece 1.5 benzyna,tylko nie wiem czy brać automat czy manual?Dodam ze auto ma wozić 4 osoby + na wekendy bagażnik na hak na 4 rowery.Czy 150 km. wystarczy czy pomyśleć raczej nad wiekszym silnikiem?Pozdrawiam.
-
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 833 razy
- Otrzymał podziękowań: 1334 razy
Co masz na myśli pisząc "150 km", bo czegoś tu nie rozumiem ? Czy masz na myśli moc, czy odległość, bo obie te jednostki inaczej się pisze ?Karolset001 pisze: ↑09 lip 2024, 11:34Witam na grupie.Mam zamiar kupić Seata Atece 1.5 benzyna,tylko nie wiem czy brać automat czy manual?Dodam ze auto ma wozić 4 osoby + na wekendy bagażnik na hak na 4 rowery.Czy 150 km. wystarczy czy pomyśleć raczej nad wiekszym silnikiem?Pozdrawiam.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie
- TomeL
- Samochód: Ateca FR 2.0 TSI FL
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Polecam automat. 150 km powinno wystarczyć. Zależy jeszcze czy ośka czy 4x4.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
-
- Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI DSG7 FL 2022
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
Tak czy siak, osobiście polecam automat. Zdecydowanie. Moc 150 KM z tym silnikiem 1.5 jest wystarczająca, choć ja jeżdżę w większości sam, a przy 4 osobach na pokładzie + rowery może trochę mniej żwawo się ruszać, oraz zdecydowanie więcej palić, jednak z takim ekwipunkiem raczej super wyścigowo jeździć pewnie nie będziesz, więc moim zdaniem wystarczy. Ale automat dla wygody polecam!!Karolset001 pisze: ↑09 lip 2024, 11:34Witam na grupie.Mam zamiar kupić Seata Atece 1.5 benzyna,tylko nie wiem czy brać automat czy manual?Dodam ze auto ma wozić 4 osoby + na wekendy bagażnik na hak na 4 rowery.Czy 150 km. wystarczy czy pomyśleć raczej nad wiekszym silnikiem?Pozdrawiam.
-
- Samochód: Opel
Tak chodziło o 150 KM.Dziękuje wszystkim za odpowiedz,a powiedzcie jeszcz proszę czy skszynia automatyczna ma jakieś bolączki?i jak z wymianą oleju w skrzyni,jakim sposobem.Pytam bo ma być mój pierwszy automat.
-
- Samochód: Seat Ateca1,4 TSI DSG7 Xcellence Comfort+Assistant
- Podziękował: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 52 razy
WitamKarolset001 pisze: ↑09 lip 2024, 13:37Tak chodziło o 150 KM.Dziękuje wszystkim za odpowiedz,a powiedzcie jeszcz proszę czy skszynia automatyczna ma jakieś bolączki?i jak z wymianą oleju w skrzyni,jakim sposobem.Pytam bo ma być mój pierwszy automat.
Zapoznaj się z tym forum poczytaj a znajdziesz tu odpowiedzi na swoje pytania.
Ten temat nie jest do zadawania pytań ani szukania odpowiedzi.
Pozdrawiam.
- Za ten post autor patryk7133 otrzymał podziękowanie:
- Misiek (09 lip 2024, 22:51)
- Ocena: 5%
-
- Samochód: ATECA 2016, 1.4 TSI, Xcellence, manual
Witam,
od przeszło miesiąca jestem w posiadaniu ATECI 1.4 TSI Excellence. Auto z 2016 roku (rejestracja 02.2017), ale stosunkowo świeże, z małym przebiegiem, bo poniżej 75 tyś. Zrobiłem nim już ponad 3 tyś km. Ogólne odczucia byłyby pozytywne gdyby nie kilka mankamentów, które mnie irytują. Stąd też moja obecność na forum. Póki co studiuję forum i mam nadzieję znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.
Pozdrawiam
od przeszło miesiąca jestem w posiadaniu ATECI 1.4 TSI Excellence. Auto z 2016 roku (rejestracja 02.2017), ale stosunkowo świeże, z małym przebiegiem, bo poniżej 75 tyś. Zrobiłem nim już ponad 3 tyś km. Ogólne odczucia byłyby pozytywne gdyby nie kilka mankamentów, które mnie irytują. Stąd też moja obecność na forum. Póki co studiuję forum i mam nadzieję znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.
Pozdrawiam
- YoursTruly
- Samochód: Ateca FR 2023 1.5 DSG
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy