Oddam forum w dobre ręce!
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
- Podziękował: 1538 razy
- Otrzymał podziękowań: 87 razy
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy
-
Małgorzata
- Samochód: Skoda
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Oddam forum w dobre ręce!
Ilość reklam będzie zdecydowanie mniejsza. To są ustawienia domyślne z systemu google. Pracujemy nad tym.
-
JACA
- Samochód: Ateca 2.0 TSI FR DSG 4drive
- Podziękował: 321 razy
- Otrzymał podziękowań: 100 razy
I jak tam idą praceMałgorzata pisze: ↑23 kwie 2023, 18:53Ilość reklam będzie zdecydowanie mniejsza. To są ustawienia domyślne z systemu google. Pracujemy nad tym.
Wyskakujące okna, zachęty do oglądania filmów, reklamy gier, itp. itd.
-
Misiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2503 razy
Paru dni, chyba paru miesięcy !JACA pisze: ↑21 sty 2025, 19:27I jak tam idą praceMałgorzata pisze: ↑23 kwie 2023, 18:53Ilość reklam będzie zdecydowanie mniejsza. To są ustawienia domyślne z systemu google. Pracujemy nad tym.Bo od paru dni, przynajmniej u mnie, wysyp reklam
![]()
Wyskakujące okna, zachęty do oglądania filmów, reklamy gier, itp. itd.![]()
A ja napisałem w tej sprawie do aktualnej właścicielki już w zeszłym roku (pisałem o tym w innym wątku i na priv) i 20 października obiecała to sprawdzić i zareagować, ograniczyć. Niestety do dnia dzisiejszego faktycznie nic się nie pogorszyło, ale i nie poprawiło, zmniejszyło. Na szczęście tak jest tylko w pracy (gdzie zaglądam sporadycznie właśnie z powodu reklam), na starszym komputerze, gdzie nie ma możliwości zmiany ustawień śledzenia i reklam, a w domu poza reklamami regeneracji DPF i relingami dachowymi, które są sponsorami i nie da się tego w żaden znany mi sposób wyłączyć (poza tym nie nęka tak bardzo jak w pracy), to nie mam kompletnie nic. Jeżeli korzystasz z forum na komputerze, to spróbuj aktywować w przeglądarce ochronę przed śledzeniem, nawet na najniższym poziomie, to bardzo pomaga, i na forum i przy innych stronach. A jeżeli na telefonie, to także poszukaj czegoś podobnego w ustawieniach przeglądarki.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie 
-
JACA
- Samochód: Ateca 2.0 TSI FR DSG 4drive
- Podziękował: 321 razy
- Otrzymał podziękowań: 100 razy
Tak, od miesięcy są te reklamy, nazwijmy to, statyczne. I rozumiem - coś jest za darmo muszą być reklamy. Ok.
Ale od pary dni pojawiają mi się reklamy "dynamiczne" - np. wyskakujące okno zmuszające do obejrzenia filmiku z reklamą jakiejś gry. Uporczywe jest to, że pojawiają się przed zalogowaniem, przy kliknięciu w jakiś konkretny temat, po cofnięciu się do głównej strony...
I tak kilka razy przy jednej wizycie na forum
Mam włączony poziom średni
-
flash
- Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI DSG7 FL 2022
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 96 razy
One nie są od kilku dni...JACA pisze: ↑22 sty 2025, 9:49Ale od pary dni pojawiają mi się reklamy "dynamiczne" - np. wyskakujące okno zmuszające do obejrzenia filmiku z reklamą jakiejś gry. Uporczywe jest to, że pojawiają się przed zalogowaniem, przy kliknięciu w jakiś konkretny temat, po cofnięciu się do głównej strony...![]()
I tak kilka razy przy jednej wizycie na forum![]()
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy
Ja niestety tu nic nie pomogę. Jedynie Małgorzata ewentualnie root jeżeli ma jeszcze uprawnienia.