Humor

Dyskusje na dowolne tematy, nie związane z Seatem Ateca
Regulamin forum
Tutaj można dyskutować na dowolny temat.

Prosimy jednak zachować kulturę i nie obrażać innych użytkowników.
Misiek
Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
Podziękował: 1143 razy
Otrzymał podziękowań: 2519 razy

Re: Humor

Post autor: Misiek »

Rozmawiają dwie przyjaciółki, jedna z nich mówi :
- Mam wspaniałego męża : nie pije, nie pali, nie zdradza mnie, nie lubi piłki nożnej, a nawet mnie nie bije.
Na to druga :
- Dawno go sparaliżowało ?

Żona Kowalskiego wybrała się w podróż służbową i pozostawiała mężowi karteczki z różnymi wskazówkami poprzyklejane w całym mieszkaniu. Pewnego dnia Kowalski musiał wyjść na konferencję do biura i chciał założyć swój garnitur, szuka go, szuka, znajduje, patrzy, a na nim karteczka :
- A gdzie to się wybierasz ?

Obrazek

Samolot wystartował z lotniska, po osiągnięciu wymaganego pułapu kapitan odzywa się przez intercom :
- Panie i panowie, witam na pokładzie samolotu. Pogodę mamy dobrą, niebo czyste, więc zapowiada nam się przyjemny lot. Proszę usiąść, zrelaksować się i ... o Boże !
Po chwili nerwowej ciszy intercom odzywa się znowu :
- Panie i panowie, najmocniej przepraszam, jeśli przed chwilą państwa wystraszyłem, ale w trakcie mojej wypowiedzi drugi pilot wylał na mnie filiżankę gorącej kawy. Powinniście państwo zobaczyć przód moich spodni.
Na to odzywa się jeden z pasażerów :
- To pewnie nic w porównaniu z tyłem moich.

Na osiedlu siedzi dwóch żuli, Romek i Wiesiek, siedzą i piją denaturat. Wiesiek bierze butelkę i pije, Romek daje mu pomidora i mówi :
- Chcesz zagryźć ?
- Po.ebało cię ? A jak są pryskane ? !

Co to jest : małe, czerwone i coraz bardziej się zmniejsza ? - Dziecko czeszące się obieraczką do ziemniaków.

Obrazek

Pewne małżeństwo, które nie mogło mieć dzieci, przyszło po radę do księdza i mówią :
- Proszę księdza, co mamy zrobić, żeby mieć dziecko ?
- Idźcie na Jasną Górę zapalić świecę.
Po 9 latach ten sam ksiądz przychodzi do nich po kolędzie i zamiast rodziców zastaje 10 dzieci i pyta jedno z nich :
- Gdzie wasi rodzice ?
- Pojechali na Jasną Górę zgasić jakąś świecę.

Jaś, Małgosia i Baba Jaga poszli na studia, Małgosia na dziennikarstwo, Jaś na medycynę, a Baba Jaga na jakąś inżynierię na politechnikę. Po pierwszym semestrze spotykają się aby wymienić opinie :
- U nas na Uniwerku - mówi Małgosia - to wcale się nie uczymy, cały czas tylko imprezujemy. Żyć nie umierać !
- A u nas na Akademii Medycznej - mówi Jaś - to jest ogrom nauki, ale imprez też trochę jest.
- A u nas na Politechnice - mówi Baba Jaga - to tylko nauka i nauka, zero zabawy, ale za to jestem najładniejszą dziewczyną na roku !

Obrazek

Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie :lol:

Dla zainteresowanych udostępniam statystykę odwiedzin / oglądalności "mojego" wątku, czyli Humor :
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... ue&sd=true

Sponsor

Kalinski

Sponsor

Kalinski
Sponsor

AUTO-PAK

Sponsor

AUTO-PAK

ODPOWIEDZ