fameiniv - a czy po kupnie samochodu "autoryzowałeś" swój profil u dealer'a? Ja też już dokładnie nie pamiętam co po kolei robiłem (chyba mgła pocovidowa

), bo minęło raptem kilka miesięcy, ale na pewno pamiętam, że dzwoniłem do babki, która prowadziła cały proces zakupu i ona mnie "autoryzowała" - cokolwiek to nie znaczy. Prawdopodobnie potwierdziła wiarygodność mojego maila na który się logowałem do SeatConnect. Potem była to szybka sprawa. Natomiast miałem trochę problemów z założeniem drugiego profilu dla żony, który to jest potrzebny do przypisania do jej kluczyka ustawień fotela, lusterek i innych ustawień indywidualnych. Oczywiście wszystko robiłem zgodnie z instrukcjami ale coś mi tam nie chciało działać. Jak zapraszałem drugiego użytkownika podając maila żony, to nic nie przychodziło na jej adres mailowy - a miało przyjść. Tak próbowałem ze trzy dni, aż wreszcie jakoś mi wyszło. Ale gdybym miał napisać teraz jak - to wybacz. Na pewno główny użytkownik musi być zweryfikowany przez salon, a drugi użytkownik już nie. Jeżeli już to wiesz, to sorry, że tyle napisałem

.