WW1981 pisze: ↑20 lis 2023, 20:39Witam, Czy jest jeszcze ktoś na tym forum kto posiada ten model i mógł wypowiedzieć się o jego użytkowaniu??? Ja również mocno zastanawiam się nad zakupem Ateca Reference 1.0 i najgorsze w tym że nie mam w pobliżu takiego Seata żeby spróbować jak to jeździ. Pewnie zapisze się na jazdę próbną T-Roc z silnikiem 1.0 i zapakuje 3-4 osoby i sprawdzę jak to jeździNajwiększe moje wahania są związane z mocą, że przy 4 osobach to auto nie będzie jechało
![]()
Jak najbardziej racja - też nie lubię przepłacać... nawet niekoniecznie przepłacać, ale po prostu płacić, za rzeczy, które są dla mnie zbędne. I tak nie wziąłem np. kamer 360 czy keylessakapelusznik pisze: ↑21 lis 2023, 19:1625k to dla mnie wacik przy zakupie auta ale jednak wziąłem Reference bo jest autem które ma odpowiednie cechy a nie lubię przepłacać za rzeczy które mi są zbędne.
Oczywiście, że nie miałemkrowka1978 pisze: ↑25 lis 2023, 15:40Zbędne kamery 360, no no, to chyba tylko jest w stanie napisać osoba, która nigdy tego nie miała... Mam w moim i muszę potwierdzić, że rzeczywiście "nieprzydatne".
Faktycznie trochę kosztowały, ale za to teraz dzięki nim parkuję na centymetry przy każdym krawężniku bez otwierania drzwi, a i dokładnie pomiędzy parkingowymi pasami. Że o wyjeździe zza pełnego płotu, czy z bramy w kamienicy, nie wspomnę - wysuwam "dziób" na kilkanaście, 20-parę cm i widzę, czy ktoś nie idzie / jedzie chodnikiem. Ale oczywiście nikt nikogo do niczego nie zmusza i jeżeli nadal nie widzi sensu, to jego wybór. Od tego mamy opcje, które możemy wziąć lub nie.krowka1978 pisze: ↑25 lis 2023, 15:40Zbędne kamery 360, no no, to chyba tylko jest w stanie napisać osoba, która nigdy tego nie miała... Mam w moim i muszę potwierdzić, że rzeczywiście "nieprzydatne".
...