Aktualizacja Map
-
Osin
- Samochód: Seat ateca 2.0 tsi 190 KM dsg 4drive xperience
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Aktualizacja Map
Przed wizytą zadzwonili, że akcja anulowana i obecnie nie ma żadnej. Natomiast po opowiedzeniu o problemu, że nic mi się nie aktualizuje od dłuższego czasu, Pani z ASO stwierdziła, że jeśli nie ma seatowych akcji serwisowych, to z oprogramowaniem nie mogą nic zrobić. Tym samym oficjalnej pomocy w tym temacie nie uzyskałem...
- TomeL
- Samochód: Ateca FR 2.0 TSI FL
- Podziękował: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 32 razy
Ja o brak aktualizacji nękam wsparcie apki Seat Connect. Dzisiaj mały sukces bo zadziałało zdalny klakson i kierunkowskazy (wcześniej nie działało). Wiadomo, to nie priorytet tylko gadżety ale wszystko to zgłosiłem i ponoć pracują nad tym priorytetowo
.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Osin
- Samochód: Seat ateca 2.0 tsi 190 KM dsg 4drive xperience
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Ja też pisałem o braku w aplikacji możliwości ustawienia strefy monitoringu pojazdu i otrzymałem taką odpowiedź:

Mój Seat jest z 2021 i nigdzie przy zakupie connecta nie wspominają, że rok produkcji ma wpływ na dostępne opcje, więc ja to już nie mam zaufania w ich rzetelność. Daj proszę znać co Ci z tą aktualizacją odpiszą

Mój Seat jest z 2021 i nigdzie przy zakupie connecta nie wspominają, że rok produkcji ma wpływ na dostępne opcje, więc ja to już nie mam zaufania w ich rzetelność. Daj proszę znać co Ci z tą aktualizacją odpiszą
- TomeL
Mój też 21. Wydaje mi się, że usługa powiedomień o opuszczeniu strefy działała na początku ale nie jestem już pewien, bo to moja druga ateca i być może to działało w poprzedniej.
-
bartoleqq
- Samochód: tiguan
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Spróbuj pisać na BOK. Mi w tiguanie tez umarly aktualizację. Wkoncu zostałem na jakims starym sofcie. Po marudzeniu w BOK kazali udać się do serwisu. Z wydrukowanym mailem pojechalem przy okazji wymiany oleju z pakietu i soft tez mi zaktualizowali.Osin pisze:Przed wizytą zadzwonili, że akcja anulowana i obecnie nie ma żadnej. Natomiast po opowiedzeniu o problemu, że nic mi się nie aktualizuje od dłuższego czasu, Pani z ASO stwierdziła, że jeśli nie ma seatowych akcji serwisowych, to z oprogramowaniem nie mogą nic zrobić. Tym samym oficjalnej pomocy w tym temacie nie uzyskałem...
Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka
- Ocena: 4.76%
- TomeL
Dzisiaj napisali mi z supportu Connect, że nie mogą mi pomóc bo mam ustawioną Incognito w poziomie prywatności, co oczywiście nie jest prawdą. I oczywiście proszą o kolejne screeny i ble ble.
Za to zaktualizowałem sobie mapy z pendrive i podniosło mi poziom do 23.6 (też słabo). Jest na niej obwodnica oddana w lutym tego roku. Wolę jednak z OTA bo zapłacone
Za to zaktualizowałem sobie mapy z pendrive i podniosło mi poziom do 23.6 (też słabo). Jest na niej obwodnica oddana w lutym tego roku. Wolę jednak z OTA bo zapłacone

-
Misiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2502 razy
A czy możesz mi w wolnej chwili po kolei opisać jak to zrobiłeś, bo ja już cztery razy próbowałem (całe archiwum bez rozpakowania, rozpakowane z folderem jaki był w środku oraz dwie próby z podfolderami przeniesionymi do głównego) zgodnie z instrukcją i nic nie wystartowało, nie zaktualizowało sięTomeL pisze: ↑20 mar 2025, 15:06Dzisiaj napisali mi z supportu Connect, że nie mogą mi pomóc bo mam ustawioną Incognito w poziomie prywatności, co oczywiście nie jest prawdą. I oczywiście proszą o kolejne screeny i ble ble.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie 
-
Misiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2502 razy
Konkretnej wersji nie pamiętam, ale z czasów produkcji auta, czyli listopad 2022. Nie wiedziałem dlaczego, ale online mi się nic nie aktualizowało od początku, ponieważ okazało się, że miałem wyłączony e-SIM, co odkryłem dopiero ze dwa miesiące temu, a jak go włączyłem, to faktycznie zaczęła się pobierać jakaś duża aktualizacja (pewnie ta giga z groszami, o której wielokrotnie wspominaliście), bo bardzo wolno szło, ale po koniecznej przerwie już nie kontynuowało się, bo wystąpił jakiś błąd. Kilka razy włączałem i wyłączałem i nic to nie dało. RATUJ ! Dzięki.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie