No cóż, chyba tylko jeden komentarz-odpowiedź był merytoryczny, więc trudno się koledze dziwić, że podsumował jak podsumował.Misiek pisze: ↑13 sie 2025, 11:59No to ładnie nas podsumowałeś, my tu sobie żartujemy (zdecydowanie nie z Ciebie), a Ty od razu wyzywasz nas od "merytorycznych inaczej". A stąd jest już niestety bardzo blisko do "inteligentnych inaczej", a to z kolei może być dla niektórych osób mocno obraźliwe. Świat nie jest wyłącznie poważny i smutny i warto trochę chociaż czasami uśmiechnąć się, podejść do różnych spraw po prostu na luzie ... a wręcz zajrzeć do wątku humortobi pisze: ↑13 sie 2025, 10:54Widzę, wiele komentarzy "merytorycznych inaczej"...
A ja tylko zadalem pytanie, bo na tym samym Forum przeczytałem, ze wadliwy klocek moze zrobić takie uszkodzenia.
Ale zapomnialem, ze zyjemy w kraju, gdzie kazdy zna sie na wszystki...
Pytanie wiec nie było do "merytorycznych inaczej mechaników" tylko do osób, ktore mialy podobną sytuację i mogła ona wynikac z wady klocka.![]()
Wyżłobiona tarcza hamulcowa
-
flash
- Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI DSG7 FL 2022
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 96 razy
Re: Wyżłobiona tarcza hamulcowa
-
Misiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2505 razy
To prawda, ale jego pytanie było z serii : "Czy jak będę miał rysę na lakierze, to usuną mi to na gwarancji ?", więc nie ma się co dziwić, że trochę żeśmy "popłynęli" w niemerytoryczną stronę, a żartobliwie.flash pisze: ↑14 sie 2025, 11:57No cóż, chyba tylko jeden komentarz-odpowiedź był merytoryczny, więc trudno się koledze dziwić, że podsumował jak podsumował.Misiek pisze: ↑13 sie 2025, 11:59No to ładnie nas podsumowałeś, my tu sobie żartujemy (zdecydowanie nie z Ciebie), a Ty od razu wyzywasz nas od "merytorycznych inaczej". A stąd jest już niestety bardzo blisko do "inteligentnych inaczej", a to z kolei może być dla niektórych osób mocno obraźliwe. Świat nie jest wyłącznie poważny i smutny i warto trochę chociaż czasami uśmiechnąć się, podejść do różnych spraw po prostu na luzie ... a wręcz zajrzeć do wątku humortobi pisze: ↑13 sie 2025, 10:54Widzę, wiele komentarzy "merytorycznych inaczej"...
A ja tylko zadalem pytanie, bo na tym samym Forum przeczytałem, ze wadliwy klocek moze zrobić takie uszkodzenia.
Ale zapomnialem, ze zyjemy w kraju, gdzie kazdy zna sie na wszystki...
Pytanie wiec nie było do "merytorycznych inaczej mechaników" tylko do osób, ktore mialy podobną sytuację i mogła ona wynikac z wady klocka.![]()
![]()
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie 
-
flash
- Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI DSG7 FL 2022
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 96 razy
A mnie mój znajomy mechanik z aso grupy vw pytał i sprawdzał też sam, czy właśnie mam jakieś rysy na tarczach z tyłu, bo były jakieś wady i często były wymieniane na gwarancji, więc tak o 
-
Maper
- Samochód: Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG
- Podziękował: 9 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
To zamierające forum potrzebuje nowych użytkowników jak kania dżdżu. Dlatego obśmiewanie pojawiających się tu nowych osób to strzelanie sobie w stopę. Jaka jest szansa, że ktoś tak potraktowany zostanie tu na dłużej?
- Ocena: 14.29%
Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG graphite grey 2025r. (+ składany hak, ogrzewanie postojowe, pakiet wspomagania XL, navi, kokpit 10,25", elektr. reg. fotela, kamery 360* i kilka innych drobiazgów)
-
Misiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2505 razy
Obrażalski ! Więcej humoru i luzu życzę.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie