Seat connect.
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy
- YoursTruly
- Samochód: Ateca FR 2023 1.5 DSG
- Podziękował: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 21 razy
Re: Seat connect.
Zrobili większy update (przynajmniej aplikacji iOS) i oczywiście coś zepsuli :/
Teraz mój Seat raportuje jako Cupra, statystyki jazdy zostały tylko 1-tygodniowe i 1-dniowe, UI u góry się rozjechało j nie mieści się na ekranie.
Bardzo się starają, żebym więcej nie kupił tej ich apki.
Teraz mój Seat raportuje jako Cupra, statystyki jazdy zostały tylko 1-tygodniowe i 1-dniowe, UI u góry się rozjechało j nie mieści się na ekranie.
Bardzo się starają, żebym więcej nie kupił tej ich apki.
-
Kubawojcik
- Samochód: Ateca
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
U mnie jest ok. Może to kwestia modelu iphona lub wersji ios.
Zabrali długoterminowe statystyki spalania a to byla jedyna rzecz z ktorej korzystalem (poza otwieraniem i zamykaniem zdalnym raz na ruski rok) dzis skonczyl mi sie connect wiec przekonali mnie zeby nie odnawiac subskrypcji
Zabrali długoterminowe statystyki spalania a to byla jedyna rzecz z ktorej korzystalem (poza otwieraniem i zamykaniem zdalnym raz na ruski rok) dzis skonczyl mi sie connect wiec przekonali mnie zeby nie odnawiac subskrypcji
-
Osin
- Samochód: Seat ateca 2.0 tsi 190 KM dsg 4drive xperience
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
U mnie poza zmianą koloru ikony aplikacji, to żadnych innych zmian nie zauważyłem. Taka oto aktualizacja. Nie ma co, Seat jest mistrzem software'u...
- rybsko
- Samochód: Ateca FR TSI 2.0 FL
- Podziękował: 63 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
Przed chwilą przedłużałem na kolejne 2 lata. Ateca FR wyposażona prawie we wszystko. Cena netto 425,20 za dwa lata.
-
Mario26
- Samochód: Seat Ateca Style 1.5 TSI EVO2
- Podziękował: 3 razy
Wczoraj zalogowałem się na seat sklep i pokazało mi taką cenę za 2 lata. Na rok było za 140 PLN.
Subskrypcja skończyła mi się w lutym i nie odnawiałem bo cena była wg mnie zbyt wygórowane, ale 100 za rok jestem już w stanie zapłacić.
Fakt że nie mam nawigacji i może z tego powodu taką cena.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Subskrypcja skończyła mi się w lutym i nie odnawiałem bo cena była wg mnie zbyt wygórowane, ale 100 za rok jestem już w stanie zapłacić.
Fakt że nie mam nawigacji i może z tego powodu taką cena.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
-
Mario26
- Samochód: Seat Ateca Style 1.5 TSI EVO2
- Podziękował: 3 razy
Zamawiałem przez ten link:
https://shop.my.seat/articleOverview
W tej chwili pokazuje dalej tą samą cenę ale gdy już zakupiłem subskrypcję nie mam możliwości dodawania tego do koszyka.
Być może masz jeszcze długi okres przez który SEAT Connect jest aktywny i dlatego nie masz możliwości zrobienia zakupu.

https://shop.my.seat/articleOverview
W tej chwili pokazuje dalej tą samą cenę ale gdy już zakupiłem subskrypcję nie mam możliwości dodawania tego do koszyka.
Być może masz jeszcze długi okres przez który SEAT Connect jest aktywny i dlatego nie masz możliwości zrobienia zakupu.