Połączenie z Full Link

Dyskusje na temat Seata Ateca I generacji (2016-)
Skuraki
Posty: 20
Rejestracja: 22 cze 2018, 20:51
Lokalizacja: Stara Miłosna
Samochód: 1.4 TSI Style DSG 4 Drive

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Skuraki » 12 lip 2018, 12:50

A czy można zmienić w tel z 4.4 na 5.0 czy to jest niemożliwe i trzeba nowy tel?

Sponsor

Re: Połączenie z Full Link

Sponsor


Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1505
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 12 lip 2018, 13:10

Tutaj masz opisane .
https://www.google.pl/amp/s/www.spiders ... h.html/amp
I tak jak pisał kolegą wyżej Android 5.0 i wyżej poza tym u nas Google nie wspiera AA u nas w PL więc trzeba ściągnąć apk z zewnątrz a nie że sklepu Play.
Ja stąd pobieram.
https://www.apkmirror.com/apk/google-in ... -download/
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1505
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 12 lip 2018, 13:20

Skuraki pisze:
12 lip 2018, 12:50
A czy można zmienić w tel z 4.4 na 5.0 czy to jest niemożliwe i trzeba nowy tel?
Myślę że nie jest to wielki problem.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Skuraki
Posty: 20
Rejestracja: 22 cze 2018, 20:51
Lokalizacja: Stara Miłosna
Samochód: 1.4 TSI Style DSG 4 Drive

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Skuraki » 12 lip 2018, 13:56

Znaczy trzeba zacząć od telefonu ..... :-/

Dzięki :-)

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1505
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 12 lip 2018, 14:09

Dokładnie. Tu masz jak zrootowac s5 mini do Antka 6.0.
https://www.google.pl/amp/s/forum.xda-d ... 58915/amp/
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Skuraki
Posty: 20
Rejestracja: 22 cze 2018, 20:51
Lokalizacja: Stara Miłosna
Samochód: 1.4 TSI Style DSG 4 Drive

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Skuraki » 31 lip 2018, 17:44

Endrju, dzięki za chęć pomocy ale po dogłębnych konsultacjach z fachowcami posiadającymi zdecydowanie większą wiedzę o telefonach niż ja postanowiłem zaczekać na nowy telefon ..... :( Tak czy inaczej dzięki :D

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1505
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: Endrju » 31 lip 2018, 20:54

Spoko luz.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

damianm
Posty: 13
Rejestracja: 09 lip 2017, 23:21
Samochód: Seat ATECA 1.4 TSI 150KM White

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: damianm » 19 sie 2018, 20:36

Msoft pisze:
20 maja 2018, 9:02
iPhone działa testowaęłm na 6s, 7 i X tylko najlepiej mieć jakiś dobry kabel, bo są takie marketowe kabelki które mają rozdzielacze i na nich ciężko się połączyć :)
No i oczywiście żeby na iOS działały Wam google mapki to iPhone mu mieć jailbraek, wtedy też zadziała janosik i inne bajery
Czy możesz szerzej opisać sposób podłączenia iPhone do FL?
W jaki sposób mogę i czy w ogóle mogę uruchomić Yanosik'a
Google Maps też nie wiem jak dodać

root
Administrator
Posty: 363
Rejestracja: 13 lis 2016, 13:58
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Škoda Superb III Kombi 1.8 TSI

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: root » 20 sie 2018, 13:15

Ani Y ani GM nie uruchomisz. Chyba, że masz zjailbreake’owany telefon.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Ateki? Daj mu znać o naszym forum! :)

overheat
Posty: 64
Rejestracja: 25 gru 2017, 19:53
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Ateca 2.0 TSI 4drive

Re: Połączenie z Full Link

Post autor: overheat » 21 sie 2018, 10:24

damianm pisze:
19 sie 2018, 20:36
Czy możesz szerzej opisać sposób podłączenia iPhone do FL?
W jaki sposób mogę i czy w ogóle mogę uruchomić Yanosik'a
Google Maps też nie wiem jak dodać
W iOS12 pojawi się możliwość uzywania zewnętrznych nawigacji w CarPlay'u. Trzeba tylko poczekać.

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości