Loga stacji radiowych

Nagłośnienie, nawigacja, komunikacja między kierowcami
Amadeusz
Posty: 40
Rejestracja: 04 sie 2018, 10:59
Samochód: Ateca 1.5TSI Style

Loga stacji radiowych

Post autor: Amadeusz » 13 paź 2018, 15:31

Ktoś wie skąd ściągnąć loga stacji radiowych do Ateci? Znalazłem jakieś na stronie Skody w formacie png, ale Seat ich nie wykrywa po podłaczeniu pamięci.

Sponsor

Loga stacji radiowych

Sponsor


Awatar użytkownika
zinger
Posty: 222
Rejestracja: 08 lis 2017, 10:09
Lokalizacja: Kraków
Samochód: Ateca Xcl 1.4 DSG Samoa Orange

Re: Loga stacji radiowych

Post autor: zinger » 13 paź 2018, 16:22

A tego to sie w ustawieniach nie wlacza po prostu?

Amadeusz
Posty: 40
Rejestracja: 04 sie 2018, 10:59
Samochód: Ateca 1.5TSI Style

Re: Loga stacji radiowych

Post autor: Amadeusz » 13 paź 2018, 16:31

Hmmm.... U mnie nie wyświetla jest tylko możliwość dodania loga po wybraniu nośnika usb lub sd, ale nie rozpoznaje plików png. Powinni mi byli w serwisie wgrać?

Awatar użytkownika
zinger
Posty: 222
Rejestracja: 08 lis 2017, 10:09
Lokalizacja: Kraków
Samochód: Ateca Xcl 1.4 DSG Samoa Orange

Re: Loga stacji radiowych

Post autor: zinger » 13 paź 2018, 17:16

Ustawienia radia i masz pozycje Logo Stacji
Obrazek

W zaawansowanych masz jeszcze
Obrazek

Niczego sam nie wgrywalem.

Amadeusz
Posty: 40
Rejestracja: 04 sie 2018, 10:59
Samochód: Ateca 1.5TSI Style

Re: Loga stacji radiowych

Post autor: Amadeusz » 13 paź 2018, 17:25

U mnie pod tą opcja wyskakuje goła lista stacji po czym jak klikniesz tą stacje to się pojawia prośba o wybranie nośnika pamięci.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

when should you drop collision coverage

Pepeg
Posty: 62
Rejestracja: 24 lip 2018, 7:39
Lokalizacja: Kraków i okolice
Samochód: Ateca Excellence 2.0 TSI 4drive

Re: Loga stacji radiowych

Post autor: Pepeg » 13 paź 2018, 19:06

Masz fabryczną nawigację.?

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka


Amadeusz
Posty: 40
Rejestracja: 04 sie 2018, 10:59
Samochód: Ateca 1.5TSI Style

Re: Loga stacji radiowych

Post autor: Amadeusz » 13 paź 2018, 19:16

Nie. Standard w wersji Style.

Awatar użytkownika
sailor 88
Posty: 393
Rejestracja: 27 maja 2017, 9:33
Lokalizacja: Białystok
Samochód: Seat Ateca Style|1,6TDI |

Re: Loga stacji radiowych

Post autor: sailor 88 » 13 paź 2018, 19:29

Panowie, poruszacie się w obrębie dwóch różnych systemów, kolega Amadeusz ma Media System Colour z ekranem 6,5 calowym, a kolega Zinger, Navi System Plus z ekranem 8 calowym !
Ateca Style|1,6TDI||Style|Samoa Orange|Alcantara|Kamery 360|Martwy punkt|Full Link|Alarm|

Awatar użytkownika
Endrju
Moderator
Posty: 1473
Rejestracja: 11 maja 2017, 0:50
Lokalizacja: Świdwin
Samochód: Seat Ateca 1.4 TSI 150KM

Re: Loga stacji radiowych

Post autor: Endrju » 13 paź 2018, 19:34

Dokładnie. W Media System i Media System Plus wygrywa się z automatu.
Seat Ateca 1.4 TSI ACT DSG7 150KM Xcellence
Ramki klubowe chętnych proszę o wpisywanie się w temacie - https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... p=415#p415
Wlepki forumowe.https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtop ... t=42
Obrazek

Amadeusz
Posty: 40
Rejestracja: 04 sie 2018, 10:59
Samochód: Ateca 1.5TSI Style

Re: Loga stacji radiowych

Post autor: Amadeusz » 13 paź 2018, 19:39

Ktoś ma pomysł jaki format on czyta? Próbowałem png, jpg, bmp i nic nie widzi.

Odpowiedz

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości